Psiha i seks 29. travnja 2024.

3 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan svladati sve poteškoće

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tri horoskopska znaka ovaj će tjedan biti prisiljena usporiti, iako im to možda i nije u planu.

Osim toga, mogu očekivati i poteškoće u komunikaciji. Ipak, važno je da ostanu strpljivi kako bi svladali sve probleme na koje će naići ovaj tjedan. S vremenom će ponovno moći preuzeti stvari u svoje ruke i neće odustati. Evo koja tri horoskopska znaka će ovaj tjedan biti nagrađena ako se naoružaju strpljenjem.

Ovan

Iako ste izvrsni u pokretanju stvari, ovaj tjedan vaše ćes strepljenje biti testirano tako što ćete morati usporiti. Pokušat ćete naći ravnotežu između potrebe da postignete svoje ciljeve i da dokažete drugima da to možete postići. Ipak, ako ne pronađete tu ravnotežu, bit ćete frustrirani sami sobom. Iako znate da to možete, vjerujte procesu i kozmičkim silama koje od vas traže da usporite. 

Također ćete htjeti određene stvari od svog partnera, ali niste sigurni da on razmišlja isto kao i vi. Radije biste odvojili vremena i riješili problem, ali frustrira vas to što vaš partner samo želi održati mir. Važno je da se u tom trenutku samo odmaknete i malo ohladite, jer ćete od toga oboje imati koristi. 

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje bika za svih 12 zanakova Psiha i seks

Rak

Ono što će vam se dogoditi ovaj tjedan bit će izvan vaše kontrole. Želite stvoriti nešto lijepo i trajno sa svojim partnerom, a vaša želja za tim neće proći neprimijećeno. Ipak, mogli biste otkriti da možda i niste slušali partnera u posljednjih nekoliko tjedana, ali sve možete ispraviti slušanjem. Ako ste, u svojoj želji da udovoljite, napravili pogrešan potez misleći da je ispravan, ovo je tjedan u kojem ćete naučiti tu lekciju

Dobra strana je da će vaš odnos ovaj tjedan biti bolji. Saznat ćete što vaš partner želi, a tako ćete steći i uvid u svoje potrebe. Obično niste nametljiva osoba, ali kada je u pitanju ljubav, napravit ćete sve što treba.  

Možda te zanima... 3 najnestabilnija horoskopska znaka Psiha i seks

Škorpion

Iako nešto željno iščekujete da se dogodi ovaj tjedan, do toga nažalost neće doći, jer ljudi uključeni u taj proces jednostavno nisu spremni. Otkrit ćete da se ne možete osloniti na druge, već da neke stvari jednostavno trebate napraviti sami. Nitko vam neće priskočiti u pomoć, i to je sasvim u redu jer znate da ste savršeno sposobni to riješiti sami. 

To može dovesti do nekih neugodnosti, ali za vas će to biti vrijedna lekcija koja će vas inspirirati. Zbog toga ćete više vjerovati sebi i shvatiti da ste glavni i da ćete napraviti ono što treba. Samo vam je možda potrebno još malo strpljenja. 

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova s vrlo visokim očekivanjima Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.