Psiha i seks 05. svibnja 2022.

3 horoskopska znaka koja će od danas vidjeti najviše promjena u svom ljubavnom životu

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Efekti pomrčine Sunca krajem travnja još su uvijek prisutni, ali ćeš danas zbog toga biti posebno odlučna krenuti u novo poglavlje u svom životu.

Ne samo da ćeš se osjećati mentalno aktivnije, već ćeš danas također biti više usredotočena na ono što te najviše zanima. Zbog toga ćeš možda vidjeti samo jednu stranu u pogledu mogućnosti novog posla ili odnosa iz snova, ali to će ti omogućiti da iskoristiš snagu odlučnosti. Uvijek će biti izazova, pogotovo kada se čini da je mnogo toga u pitanju. Ako ćeš biti odlučna i nosit ćeš se sa svime što ti se nađe na putu, sigurno ćeš postići uspjeh. 

Zbog Venere u znaku ovna uspjeh će biti prisutan u ljubavi, ali bit će velikih izgleda za novu karijeru za kojom toliko žudiš. Više nećeš dopustiti da bilo što ili bilo tko stane između tebe i onoga što najviše želiš.
Danas ćeš se osjećati moćno i lako ćeš se kretati kroz izazove ili prepreke. Vrijeme je da preuzmeš kontrolu nad sobom, svojim životom i ne prepuštaš ništa slučaju, posebno uspjeh, a pogotovo ako si pripadnica jednog od ova tri znaka.

Strijelac

Zbog utjecaja Mjeseca u znaku raka koji kasnije tokom dana prelazi u blizance i ujedinjuje se s Merkurom, razgovori će postati vrlo važni. Razgovori koje često izbjegavaš donose najviše ozdravljenja pa čak i mogućnost za rast. Fokus će također biti na tvom obiteljskom životu i domu, a donijet ćeš zdravije odluke u svim aspektima, posebno ljubavnom i romantičnom području.

Pitanje na koje se trebaš usredotočiti je jesi li doista naučila lekciju iz prošlih ciklusa ili samo pokušavaš izbjeći tu spoznaju. Sljedeća faza tvog života je ovdje ako si spremna za to, ali da bi je u potpunosti prihvatila, morat ćeš početi razgovarati o stvarima koje su važne.

Ne brini o tome koliko dobro ćeš isplanirati svaku stranicu ovog novog poglavlja. Dovoljno je znati istinu o onome što ti je u srcu i duši. A onda je najvažnije ne dopustiti nikome, ili bilo čemu, da ti stane na put

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za svibanj za sve znakove Psiha i seks

Ovan 

Lako je zaboraviti što ti je uistinu dobro, pogotovo kada si zauzeta ostati prisebna, ali današnja energija počinje se vraćati upravo tome. Nakon što si prošla kroz težak početak godine i nekoliko izazovnih trenutaka rasta, vrijeme je da se prisjetiš da bi se trebala osjećati dobro u životu. Iako postoje trenuci koji to ne omogućuju, život koji odabereš trebao bi poticati vrijednosti osobe koja želiš postati.

Kada Venera danas prijeđe u u tvoj znak, to je prilika da postaneš odlučniji u stvaranju svog idealnog života. Možda ćeš trebati preispitati neke odnose i životne izbore, ali to je nešto što si već radila. Današnji dan donosi obnovljenu odlučnost da osjećaji koje si imala nisu samo prolazne misli već početak novog života koji te obuzima.

Važno je da znaš potvrditi sebe i svoje osjećaje kako ne bi dopustila nikome da ti kaže da si u krivu zbog onoga što moraš učiniti radi sreće i mira. Ipak, plime se pomiču u tvoju korist i od danas će ti biti lakše ostati usredotočena na ono što ti je potrebno, a mišljenja drugih postat će manje bitna. Nemoj se bojati krenuti u potpuno drugom smjeru od ostalih.

Vaga

Kako danas Venera prelazi u znak ovna, romantični sektor tvog života će dobiti prijeko potrebno svjetlo. Veće promjene počele su u listopadu prošle godine, koje ćeš vidjeti uvećane dok se nastavljaš kretati kroz ovogodišnji retrogradni Pluton u znaku jarca. Važna lekcija koju si naučila je potreba da imaš povjerenja u sebe, posebno u onome što ti srce govori.

Dođe vrijeme kada je tvoj glas taj koji trebaš slušati iznad svih ostalih, a kako se energija danas pojačava, to će ti postati još važnije. Tvoje su romantične odluke i izbori na tebi. Prijatelji pa čak ni članovi obitelji ne bi trebali donositi te odluke za tebe, ali da bi posjedovala tu autentičnu moć, moraš biti toliko sigurna oko svojih odlukama da postaje nevažno ako se drugi ne slažu.

Ovaj astrološki val koji počinje danas učinit će da se osjećaš sigurnije i imaš više samopouzdanja u pogledu onoga u čemu se uistinu osjećaš strastveno, uključujući izbore u vezi. Pobrini se da sada iskoristiš snagu svojih riječi i odluka jer one uistinu imaju moć pomicati planine.

Možda te zanima... Superhoroskop i antihoroskop za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.