Psiha i seks Seks i veze 03. siječnja 2019.

15 bračnih parova otkriva koliko često imaju seksualne odnose

Seks
Foto: Guliver/Shutterstock Muškarci žele podijeliti svoje fantazije, ali se boje da će ih njihove žene posramiti ili osuđivati
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vjenčali smo se prije 2 i pol godine, a seksamo se gotovo svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno tijekom vikenda. U braku smo pet godina, a prije toga smo četiri godine živjeli zajedno. Seksamo se jednom tjedno

Prevention prenosi opise 15 bračnih barova o tome kako izgleda njihov seksualni život: 

Koja je omiljena seks poza muškarcima i ženama? Odgovor bi te mogao iznenaditi

  1. "U prosjeku jednom tijekom vikenda i oko dva puta u tjednu. Zaista ovisi o tome koliko smo umorni nakon obaveza. Neke tjedne se ne poseksamo uopće. Osam godina smo u braku."
  2. "Imam 27 godina, a moja supruga 31 i imamo troje djece. Sljedeći mjesec nam je 10. obljetnica braka, a seksualni život nam je jako dobar. Seksamo se svakodnevno. Jednom je bila ljuta i nismo se poseksali 13 dana. Mislim da je to najduže razdoblje."
  3. "Nemamo djece, a u braku smo pet godina i seksamo se oko četiri puta tjedno. Zajedno smo osam godina."
  4. "U braku sam godinu dana, seksamo dva puta mjesečno."
  5. "Nemamo djece, vjenčali smo se mladi. Prva godina braka: osam puta tjedno. Druga godina: pet puta tjedno. Treća godina: tri puta tjedno. Četvrta godina: jednom tjedno. Peta godina: tri puta mjesečno. Šesta godina: dva puta mjesečno."
  6. "Šest godina u braku, dvoje djece i treće na putu. Seksamo se tri do četiri puta tjedno kad nije trudna. Tijekom trudnoće jednom do dva puta tjedno, pobrine se da ja budem zadovoljen iako joj je sada seksualni nagon smanjen."
  7. "U braku smo pet godina, a prije toga smo četiri godine živjeli zajedno. Seksamo se jednom tjedno."
  8. "Pet godina smo u braku i prvo nam je dijete na putu. Prije trudnoće, rekao bih u prosjeku tri do pet puta tjedno. Budući da je trudna, varira od niti jednom tjedno do dva, tri ili čak pet puta dnevno. Sve ovisi o tome što hormoni žele. Također se pobrinemo da partner bude zadovoljen, ako drugom partneru nije do seksa."
  9. "Nažalost, kod nas je od oko četiri do pet puta godišnje. Zajedno smo 3 i pol godine. Trudnoće i djeca su ubile naš seksualni život. No, moj libido traži jednom dnevno."
  10. "Oženio sam ljubav svog života, svoju prelijepu ženu Juliju, prije nešto više od 13 godina. Oduvijek se smo se seksali jednom do dva puta dnevno. Kad smo se vjenčali, nismo mogli skinuti ruke jedno s drugog. Nakon nekog vremena malo smo usporili, ali smo još uvijek jako napaljeni jedno na drugo."
  11. "U braku smo sedam godina, imamo četverogodišnje blizance, seksamo se obično jedanput ili dvaput tjedno iako povremeno prolazimo kroz razdoblja kad imamo odnose svaki dan tri ili četiri tjedna."
  12. "Seksamo se gotovo svaki dan kad smo zajedno. Ponekad nisam raspoložena, ali se svejedno poseksam i to me uvijek dovede do boljeg raspoloženja."
  13. "Oženjen sam osam godina, imamo jedno dijete. Seksamo se u prosjeku svaka dva mjeseca. Odustao sam od pokušaja pokretanja stvari prije nekoliko godina. Toliko me puta odbila da sam se umorio."
  14. "Udana sam tri godine, imam sina i kćer. Naš seksualni život je sranje. Nemam seksualnog nagona, ali mislim da je to zbog deprivacije sna i hormona. Uglavnom varira, nekad je to jednom mjesečno, a nekad nekoliko puta tjedno."
  15. "Vjenčali smo se prije 2 i pol godine, a seksamo se gotovo svaki dan, a ponekad i dva puta dnevno tijekom vikenda. Povremeno nam se dogodi da smo stvarno zauzeti i nekoliko dana nemamo odnose, ali kad nakon tih nekoliko dana ponovno imamo šansu, obično imamo maraton."

Kako procijeniti hoće li seks s njim biti dobar?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.