Hrana 26. ožujka 2013.

Zdrava Krava bira muesli s voćem!

Muesli_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Redakcija Zdrave Krave organizira izbor najboljih hrskavih muesli sa suhim voćem prema glasovima čitatelja i ocjenama stručnih suradnika portala. Odlučili smo se za ovaj izbor, jer su prema našoj anketi o doručku koju smo proveli u studenom, žitarice proglašene najdražim izborom za doručak u svim dobnim skupinama

U izboru Najmueslija sa suhim voćem koji preporučuje portal Zdrava Krava sudjeluju članovi stručne komisije i čitatelji portala.

Izbor će se odvijati u tri kruga:

  • Redakcija Zdrave Krave nominirat će ukupno sedam mueslija sa suhim voćem, prema kriterijima prepoznatljivosti, dostupnosti i emotivnog doživljaja. 
  • U drugom krugu izbora, 26. ožujka stručna komisija će degustirati i ocijeniti svih sedam mueslija sa suhim voćem, a zbrajanjem njihovih ocjena, odlučit će se kojih tri mueslija ide u sljedeći krug na glasanje čitatelja portala.
  • Muesliji koji su prema kriterijima struke ušli u izbor top 3, natječu se za Najmuesli sa suhim voćem koji preporučuje Zdrava Krava. Dakle, konačna odluka je na čitateljima portala Zdrava Krava.

Stručna komisija će mueslije ocjenjivati prema sljedećim kriterijima:

  • organoleptičke karakteristike (okus, aroma, tekstura, miris)
  • nutritivne i zdravstvene karakteristike
  • vizualni&emotivni doživljaj

U razdoblju od 28. ožujka do 7. travnja i ti ćeš moći sudjelovati u našem izboru i dati glas za svoje najdraže voćne muesli!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.