Hrana 25. rujna 2015.

Zašto je sve više osoba alergično?

Makronova-Radionica
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Počinje nova sezona atraktivnih radionica u zagrebačkoj Makronovi gdje će se pronaći svi oni koji žele pratiti suvremene nutricionističke trendove i cjelovit pristup zdravlju. Prva tema bavi se iznimno aktualnim prirodnim i cjelovitim rješenjima za alergije, a predstavljaju je liječnica dr. Katarina Dujmović i učiteljica kuhanja Vladimira Frketić

Alergije utječu na kvalitetu života

Alergije su čest problem i uvelike utječu na kvalitetu života. Saznajte kako ih možeš spriječiti i ublažiti promjenama u prehrani i prilagodbama u izboru kozmetičkih i higijenskih proizvoda na Makronovinoj radionici 26.9. Gostujuća stručnjakinja na radionici je dr. Katarina Dujmović, liječnica i certificirana homeopatkinja koja će govoriti o prirodnom i cjelovitom pristupu najčešćim alergijama te će obuhvatiti:

  • alergije na mlijeko i mliječne proizvode
  • alergije na gluten i pšenicu
  • peludne alergije i alergije dišnih puteva
  • alergije koje se manifestiraju na koži

Bezglutenska hrana u borbi protiv alergija

Vladimira Frketić, Makronovina učiteljica kuhanja, prikazat će kako u svakodnevnu prehranu možeš uključiti jela koja pogoduju sprječavanju alergija, primjerice kako napraviti ukusan bezglutenski kruh te paštete i namaze bez aditiva, kako birati zamjene za mlijeko i mliječne proizvode itd. Posebno ćemo se posvetiti namirnicama koje prirodno ne sadrže gluten.

I ove sezone svi korisnici bio&bio kartice radionice mogu pohađati po iznimno povoljnim cijenama.

Prijave: Makronova, 01/ 4847 119 | info@makronova.com | www.makronova.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.