Hrana 01. kolovoza 2016.

Glumica Blake Lively na Instagramu otkriva što stvarno jede

1/2
Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nije tajna kako glumica Blake Lively pazi na svoju liniju i pažljivo bira namirnice kojima se hrani. Njeni obožavatelji također su mogli uočiti kako fotografije svojih obroka, ali i kulinarskih izleta dijeli putem svog Instagrama.

Već smo i pisali o njenim pripremama za snimanje filma "The Shallows". Naime, glumica je nedugo nakon poroda radila s trenerom Don Saladinom pripremajući se fizički za snimanje spomenutog filma. 

Njen trener je potvrdio kako je 28-godišnjakinja sama kreirala svoje obroke i pridržavala se vlastitog plana prehrane uoči snimanja filma. "Ona vrlo često sama kuha i priprema svoje jelo", rekao je Saladino te dodao: "Stvarno uživa u kuhanju i zbog toga nije imala privatnog kuhara prije i za vrijeme snimanja filma".

Glumica očekuje drugo dijete, a zadnja fotografija, objavljena na njenom Istagramu, pokazuje kako voli zdrave namirnice poput borovnica i kupina kombinirati u novim receptima za koje inspiraciju dobiva u kuharicama.

 

Homemade breakfast: English muffin, sausage, egg, extra sharp cheddar and SRIRACHA MAYONIASE!!! Whaaaat?!?

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.