Hrana 09. travnja 2013.

Neka kava bude zdrava uz manje kalorija

Coffeemeduspra
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Coffeemed obiluje nutritivnim i ljekovitim tvarima za razliku od konzumnog šećera koji sadrži samo tzv. ''prazne kalorije''. Ako računaš da u prosjeku popiješ dvije šalice kave dnevno to je više od 700 razloga godišnje da kažeš: ''Neka kava bude zdrava!'' Otkrij Coffeemed, medno sladilo koje se potpuno sljubljuje s okusom kave i ne mijenja ga

1,5 puta slađi od šećera

Coffeemed obiluje nutritivnim i ljekovitim tvarima za razliku od konzumnog šećera koji sadrži samo tzv. ''prazne kalorije''. Kalorijska vrijednost Coffeemeda je oko 20 posto manja u odnosu na istu količinu šećera (med: 320 kalorija na 100 grama, kristalni bijeli šećer: 400 kalorija na 100 grama), a kako je Coffeemed 1,5 puta slađi, potrebna je manja količina za zaslađivanje te je ukupna količina unesenih kalorija znatno manja.

Vraća izgubljenu energiju

Uz to, med brzo vraća izgubljenu energiju, jača otpornost organizma, olakšava resorpciju mnogih djelatnih tvari (lijekovi, vitamini, hormoni, aktivne tvari iz ljekovitog bilja), posjeduje antiseptičko, antimikrobno i protuupalno djelovanje, praktično je lijek i hrana. Coffeemed je prirodan proizvod koji se potpuno sljubljuje s okusom kave i ne mijenja ga.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.