Hrana 27. srpnja 2021.

Vegan Rimac demantirao da je za svadbu ispekao vola teškog 800 kilograma

Foto: Facebook Katarina Lovrić i Mate Rimac nakon civlnog sklopili su i crkveni brak prošlog vikenda u Livnu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Katarina Lovrić i Mate Rimac nakon civilnog sklopili su i crkveni brak prošlog vikenda u Livnu. O svadbi se piše danima što i ne čudi budući da je Rimac zbog svojih iznimnih poslovnih pothvata postao značajna ličnost u Hrvatskoj. Uz sve superlative koji se vežu uz Rimca ide i taj da je on vegan, ali da je za svadbu za svoje sagrađene ispekao vola od 800 kilograma. Izgleda da to nije istina jer su Prijatelji životinja naveli Rimčev demanti koji je objavio u grupi Veganska zajednica na Facebooku.

"Još jedan dokaz kako su senzacije i prikupljanja lajkova često važniji od onoga što se zaista dogodilo...

Gotovo svim medijima proširila se informacija da se na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić okretao vol od 800 kilograma. Neki su dodali i da su zavrtjeli i 30 janjaca te isto toliko odojaka.

Mate Rimac oglasio se u grupi Veganska zajednica povodom neistinitih objava:

'Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao sa raznim ljudima, ali ne mogu ja drugima određivati što da rade'", prenijeli su Prijatelji životinja.

"Dragi Mate i draga Katarina, ne obazirite se na zlonamjerne komentare, imate našu podršku. Želimo vam svi puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja i nezaboravnih trenutaka u zajedničkom životu", zaželjeli su im Prijatelji životinja.

 
 
 | Author:
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      slapac123

      A alkohol nisu zabranili? Kaj nije litra žestice opasnija od kile svinjetine.

    • Default avatar -
      slapac123

      Jasno mi je da je on odlučio da ne jede meso al gosti valjda imaju pravo izbora. Ja bi čestitao mladencima i zahvalio na pozivnici a nek jelovnik slažu za svoje kulinarske istomišljenike a ne goste na vjenčanju. Neviđena idiotarija. A alkohol nisu zabranili? Kaj nije alkohol opasniji od mesa?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.