Hrana 12. ožujka 2012.

Uži izbor za kuharicu zime 2012.

Kuharice
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tijekom akcije "Kuhaj u ritmu zime" predstavili smo deset recepata tjedna i njihove autorice. U glasovanju, koje je trajalo do 20. ožujka najviše glasova čitatelja dobile su Martina Milotić, Srđana Jovanović i Kristina Grofelnik. Među tri kuharice pobjednicu bira stručni žiri Zdrave Krave i Gastro.hr-a, a njihovu odluku očekuj krajem tjedna

Rezultati glasovanja čitatelja

U uži krug s najviše glasova čitatelja ušle su sljedeće kuharice i njihovi recepti:

Rezultate glasovanja pogledaj ovdje.

Pobjednica projekta "Kuhaj u ritmu zime" na dar će dobiti petodnevni tečaj kuhanja u školi Branka Ognjenovića.

Svaka autorica recepta tjedna u akciji "Kuhaj u rimu zime" od Delimana je dobila tavu za palačinke, a od sponzora Kvasac d.o.o. kuharicu "Od kruha do kolača". Kuharice tjedna također su osvojile i jednodnevni tečaj sa temom po izboru kod akademika kulinarstva Branka Ognjenovića.

Tvrtka Pretti, generalni zastupnik Natur Compagnie za hrvatsko tržište, svakoj kuharici tjedna darovala je poklon pakete Natur Compagnie vrhunskih proizvoda s ekološkim certifikatom koji se sastoji od kocke za juhu od povrća, instant juhe od krumpira i poriluka, instat juhe od gljiva, instat juhe od povrća, rižinog burgera Thai rižin burger India, wok rezanaca Asia krem juhe sa šampinjonima, krem juhe sa začinskim biljem i Natur Compagnie šalicu.

Kako se bira kuharica zime?

Među tri kuharice s najviše glasova čitatelja, pobjednicu bira stručni žiri Zdrave Krave i Gastro.hr-a.

Stručni žiri, koji je i do sada među receptima čitateljica Zdrave Krave redovito birao recepte tjedna, čine četiri člana:

  • Jasna Duspara, glavna urednica Zdrave Krave
  • nutricionistica dr.sc. Darija Vranešić, direktorica Vitaminoteke
  • Marinela Prodan, autorica recepata te kolumnistica Zdrave Krave
  • Chef Marijo Ćepek, kuhar savjetnik u restoranu Vinodol i suradnik portala Gastro.hr

Odluku stručnog žirija očekuj krajem tjedna!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.