Hrana Zdravi recepti 03. prosinca 2018.

U Konzum stigao asortiman Polleo Sporta

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako cijelu zemlju zahvaća božićna euforija, Konzum je za svoje kupce pripremio nešto sasvim novo i drugačije za blagdansko doba godine.

Dok većina ljudi kreće s pripremama za uživanje u slasticama i domjencima, Konzum u 34 odabrane prodavaonice diljem Hrvatske dovodi fitness kutke Polleo Sport u kojima će svaki kupac moći pronaći sve što mu je potrebno za aktivan i zdrav život.

„Prepoznali smo kako našim kupcima trebamo ponuditi proizvode i usluge koji će im pomoći kod uvođenja zdravijih navika u svoje živote. Logičan je izbor za to suradnja s regionalnim liderom u fitness industriji, Polleo Sportom. Drago mi je što danas, kad je svima na umu blagdansko obilje, možemo podsjetiti svoje kupce na to da treba paziti na svoje zdravlje, u svako doba godine. U Konzumu se trudimo pratiti nove trendove koji pozitivno utječu na poboljšanje kvalitete života naših kupaca, što ova suradnja i dokazuje“, izjavio je Nenad Blagus, izvršni direktor Poslovnog područja tradinga i category managementa Konzuma.

 | Author: PR Foto: PR

Prodaju proizvoda Polleo Sport u Konzumu obilježio je veliki Fit party na kojem su poznata lica fitness industrije srušila Zid loših navika. Riječ je o trometarskom zidu s ispisanim svim lošim navikama koje svakodnevno staju na put prema zdravom i aktivnom životu svakog pojedinca. Fit party održan je pod voditeljskom palicom Marija Valentića, uz vruće ritmove DJ-a te atraktivne zabavne sadržaje.

Na dan početka prodaje kupci su mogli degustirati nove proizvode te su se o njima informirali kod stručnjaka Polleo Sporta koji su odgovarali na sva pitanja.

 | Author: PR Foto: PR

„U cijeloj ovoj suradnji najbolja je nevjerojatna pozitivna energija te plemenit cilj zvan zdrav život svakog pojedinca. Mislim da je pametno da se u ovo vrijeme godine podsjetimo na to da je zdravlje naše najveće bogatstvo, a upravo na njega najmanje pazimo i najmanje smo na njemu zahvalni. Misija Polleo Sporta oduvijek je bila promovirati aktivan i zdrav život te tom filozofijom dotaknuti što više ljudi. Drago nam je što je Konzum stao uz nas da nam u tome pomogne“, zaključio je Zoran Pribičević, glasnogovornik Polleo Sporta.

 | Author: PR Foto: PR

Zahvaljujući ovoj suradnji, kupcima je u Konzumu na raspolaganju široka ponuda proizvoda iz asortimana sportske i zdrave prehrane Polleo Sporta, poput proteinskih pripravaka, energetskih napitaka i sokova, vitamina i minerala, proteinskih čokoladica i brojnih drugih.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.