Na interaktivnom ciklusu od 4 radionice biljne prehrane kuhat ćeš bez namirnica životinjskog porijekla i naučiti kako jednostavno i kvalitetno popuniti tanjur i adekvatno zamijeniti meso, jaja i mliječne proizvode.
Radionice će voditi strastvena zaljubljenica u biljnu ishranu, Ivana Rukavina, koja je zajedno s partnerom Mislavom Skrepnikom pokrenula poznatu online zajednicu “Snaga bilja”.
Ivana je nutricionist sa certifikatom iz Biljne prehrane s prestižnog Sveučilišau Cornell. Inspiraciju pronalazi u brojnim radionicama i tečajevima kuhanja i prehrane i svakodnevnom čitanju gastro blogova. Misao vodilja u pripremi obroka je joj je jednostavnost, ali maštovitost. Obzirom da se bavi i fitnessom i jogom, podijelit će s tobom i još neka znanja osim kulinarskih!
Kroz ovu malu vege školu naučit ćeš kako cjelovitom biljnom ishranom osvojiti svačije nepce!
HRANJIVI DORUČAK (27.4. 17:30 - 20:30)
- Snažnobiljni juice
- Proteinski smoothie to go
- Red velvet činkice s čoko namazom
- Snažnobiljno mlijeko
- Domaća Corny pločica
PROTEINSKI VEGE RUČAK (4.5. 17:30 - 20:30)
- Slavonska vege kajgana
- Hrskave rižine rolice s kikiriki umakom
- Cezar salata
- Tofu tiramisu
VELIČANSTVENI TEMPEH (18.5. 17:30 - 20:30)
- Vege patee
- Veganski gourmet sendvič s duplim umakom
- Tempeh narančada
- Bijeli mousse s preljevom od jagoda
Bezglutenska zdrava rolada od suhih smokava
BUDDHA BOWL KONCEPT OBROKA (25.5. 17:30 - 20:30)
- Bodybuilder salata by Mislav Skrepnik
- Egzotična salata s rižom od cvjetače
- Šareni Buddha Bowl
- Buddha Bowl Maroko
Za rane prijave, cijena ulaznice po radionici iznosi 250 kn, a ako se odlučiš za cijelu školu, cijena je 850 kn. Za prijave u paru odobrava se 10% popusta.
Smoothie od bobičastog voća i moćnog đumbira
Kupnju ulaznica možeš izvršiti uplatom na:
IBAN: HR5023400091110464253
ENZITA d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, 10000 Zagreb
Opis plaćanja: Snaznobiljna avantura
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Uplata ili poslana potvrda o uplati na info@enzita.hr je ujedno i rezervacija mjesta za određenu radionicu. Rok uplate je do 25. 4. 2017. Vidimo se!