Hrana 30. svibnja 2016.

Pravila natječaja Sudjeluj u Viber chatu

Viber-Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

ORGANIZATOR

Natječaj „Sudjeluj u Viber chatu i osvoji super majicu!“ raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj u kojem se traže najbolja postavljena pitanja: „Šalji nam svoje pitanje na temu zdrave prehrane na poslu, a nutricionistica doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender odgovara na 10 najboljih pitanja u četvrtak 2.6. od 10 h na Viber chat kanalu Zdrave Krave“, raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o (portala Zdravakrava.hr) kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 30.5. do 1.6. u 15 h.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje: 10x majica sa likom Zdrave Krave

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji do 1. lipnja 2016. godine do 15 h pošalju svoje pitanje putem obrasca koji je priložen uz najavni članak na portalu Zdravakrava.hr. Slanjem odgovora na nagradno pitanje i osobnih podataka: Ime, Prezime, Adresa. E- mail, Broj telefona prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju od 30.5. do 1.6. u 15 h, nakon čega slijedi odabir 10 najboljih pitanja prema izboru Organizatora. Najbolji sudionici bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navedenom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e- maila ili preporučene pošte u roku od 3 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 2 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.