Hrana 15. ožujka 2024.

PIK Vrbovec na tržište plasirao PIK Natur - inovativnu liniju mesnih prerađevina bez aditiva

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

PIK Natur liniju mesnih prerađevina čine šunka, parizer, mortadela i trajna kobasica. Ono što ih čini posebnima je što su proizvedene bez dodanih fosfata, nitrita i nitrata te uz korištenje prirodnog izvora askorbinske kiseline, što rezultira proizvodima čistog okusa i visoke nutritivne vrijednosti

PIK Vrbovec je predstavio još jednu inovaciju - Clean label liniju mesnih prerađevina pod nazivom PIK Natur, koju je nakon temeljitog industrijskog istraživanja i eksperimentalnog razvoja uspješno plasirao na tržište. Projekt je realiziran uz korištenje sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj koji, između ostalog, pruža podršku kompanijama za inovacije koje podržavaju održivi razvoj. Uz to, jedan od važnih elemenata uspješne realizacije ovog projekta bila je i suradnja s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo, koji je pružio stručno znanje i podršku kao strateški partner. Zahvaljujući tome, ovi clean label proizvodi zadovoljavaju najstrože kriterije kvalitete i sigurnosti.

 | Author: PIK Natur liniju mesnih prerađevina čine šunka, parizer, mortadela i trajna kobasica. Ono što ih čini posebnima je što su proizvedene bez dodanih fosfata, nitrita i nitrata te uz korištenje prirodnog izvora askorbinske kiseline, što rezultira proizvodima čistog okusa i visoke nutritivne vrijednosti.
"PIK Natur linija proizvoda nastala je kao naš odgovor na promjene u prehrambenim trendovima potrošača i rezultat je naše posvećenosti kvaliteti i pažljivom odabiru sastojaka. Cijeli proces razvoja provodio se prema strogo definiranim pravilima i koracima, s ciljem da osiguramo vrhunski okus, izgled i pakiranje naših proizvoda. Želimo naglasiti da su naši proizvodi, iako slobodni od određenih aditiva i dalje autentični okusom.", rekla je direktorica Razvoja PIK Vrbovca, Ines Bertinovec.

Visoka kvaliteta sastojaka te savršena kombinacija tradicije, inovativnosti i kvalitete čine ove proizvode idealnim odabirom za sve one koji brinu o prehrani, ali traže jednostavne i kvalitetne obroke. U isto vrijeme, clean label proizvodi idealni su za sve prilike i vrste druženja, bilo da se radi o obroku nakon treninga ili druženju s obitelji ili prijateljima.

Linija predstavlja odgovor PIK Vrbovca na stalne promjene u prehrambenim navikama potrošača, nudeći kao i uvijek proizvode visoke kvalitete i potvrđujući predanost PIK Vrbovca zadovoljstvu potrošača i zadržavanju pozicije lidera u inovacijama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.