Hrana Hrana kao lijek 17. siječnja 2017.

Nova bezglutenska hrana na našim policama

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na police Super Konzuma stigli su NutriFree bezglutenski proizvodi. Iznimne kvalitete, vrhunskog okusa i hranjive vrijednosti, prvi su izbor svima koji konzumiraju bezglutensku prehranu. NutriFree u svojoj ponudi uključuje kruh, peciva, tjesteninu, grickalice, poslastice te razne vrste brašna, koji prirodno ne sadrže gluten, škrob, jaja i laktozu.

Obzirom na to da NutriFree proizvodi sadrže manje od 5 ppm-a glutena, preporučuje ih talijanska Udruga oboljelih od celijakije. Na police bezglutenske prehrane, u više od osamdeset Super Konzuma diljem Hrvatske, stigli su talijanski bezglutenski proizvodi – NutriFree.

Asortiman broji više od stotinu proizvoda

Više od dvadeset godina tradicije proizvodnje bezglutenskih proizvoda, asortiman koji broji više od stotinu proizvoda, izvrsna kvaliteta zbog koje ih preporučuje talijanska Udruga oboljelih od celijakije te izvrsna nutritivna vrijednost i okus NutriFree proizvoda samo su neki od razloga zašto su NutriFree proizvodi prvi izbor svima koji konzumiraju bezglutensku prehranu.

Ne sadrže škrob, jaja i laktozu

NutriFree proizvodi prirodno ne sadrže gluten. Povrh toga, ne sadrže škrob, jaja i laktozu. Slogan «više od bezglutenske prehrane» jamstvo je izuzetne kvalitete jer NutriFree proizvodi ne sadrže niti hidrogenizirane masti, kao niti palmino ulje. Štoviše, NutriFree svojim kupcima nastoji osigurati proizvode vrhunske kvalitete, obogaćene mediteranskim namirnicama, poput maslinovog ulja ili na suncu dozrelih rajčica te time nadograditi nutritivnu vrijednost bezglutenskih proizvoda. Svi NutriFree proizvodi prošli su nezavisno testiranje i posjeduju certifikate koji jamče manje od 5ppm-a udjela glutena (op.a. zakonom je dozvoljeno 20ppm-a glutena po proizvodu).

 | Author: PR Foto: PR

Izvrsna tehnologija proizvodnje, kao i provjerene sirovine te ambalaža, jamstvo su kvalitete široke palete NutriFree proizvoda. Tako u NutriFree ponudi možete pronaći žitarice za doručak, razne vrste ukusnog kruha i peciva, namjenska brašna, delikatesnu tjesteninu te slatke i slane grickalice, poput tradicionalnih talijanskih taralla ili cantuccina s bademima.

Ako vam je pak dijagnosticirana celijakija, NutriFree brašno za kruh dostupno vam je na recept u ljekarnama uz minimalnu nadoplatu od 1,66 kuna po kilogramu. Provjerite izvrsnost okusa bezglutenske prehrane i potražite NutriFree proizvode na policama obližnjeg Super Konzuma.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.