Hrana 08. travnja 2013.

Najmuesli sa suhim voćem su...

Lidl
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Čitatelji portala Zdrava Krava su između tri mueslija sa suhim voćem izabrali pobjednika: Master Crumble hrskave muesle sa sušenim voćem.

Kako je izgledao izbor?

Redakcija Zdrave Krave nominirala je ukupno 7 mueslija sa suhim voćem, a pri odabiru smo se vodili kriterijima prepoznatljivosti, dostupnosti i emotivnog doživljaja. Svih 10 mueslija su degustirali i ocijenili članovi naše stručne komisije, a bodovali su okus, miris, aromu, nutritivne i zdravstvene vrijednosti, emotivni doživljaj i vizualni dojam ambalaže. Članovi stručne komisije koji su degustirali i ocijenili mueslije: dr. sc. Lea Pollak, nutricionistica i direktorica Vitaminoteke dr. sc. Darija Vranešić Bender, direktor kreativne agencije Nukleus Neven Dubravčić i kulinarski stručnjak Robert Ripli.

Muesliji koji su prema kriterijima struke ušli u izbor top 3, išli su na glasanje čitatelja i natjecali su se za Najmuesli sa suhim voćem koje preporučuje Zdrava Krava. Prisjeti se kako je bilo na degustaciji...

Čitatelji su dali svoje glasove za tri mueslija sa suhim voćem:

  • Master Crumble hrskavi muesli sa sušenim voćem (71 posto)
  • Podravka Provita crunchy muesli bobičasto voće (16 posto)
  • Familia fit crisp voćni muesli (13 posto)

Pogledaj rezultate glasanja čitatelja.

Više pročitaj u specijalu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.