Hrana 06. kolovoza 2015.

Kako preživjeti dan poslije burne noći?

Gel-Uspr_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tulumarenje do izlaska prvih zraka sunca ili čak i poslije, tko to nije barem jedanput doživio ne zna što je dobar izlazak! Ali zato vjerojatno isto tako ne zna koje su posljedice burne neprospavane noći začinjene dobrom dozom alkohola

Borba protiv mamurluka 

Tragovi uživanja alkohola iscrtani su na licima onih koji nisu znali na vrijeme povući granicu i prestati piti. Mučnina u želucu, suhi prazni osjećaj u ustima, bubnjanje u glavi i neutaživa žeđ. Kakve će posljedice konzumacije alkohola idući dan biti, ovisi o nekoliko faktora. Važna je naravno količina konzumiranog alkohola, vrsta ili vrste konzumiranog alkohola, tjelesna građa, dob, spol itd. Žene podnose manje količine alkohola nego muškarci jer su sitnije građe, imaju manju tjelesnu težinu pa im je u pravilu potrebno manje alkohola da se napiju, ali kao i svemu drugome i ovdje se zna pronaći neka iznimka.

No, iznimki nema kad je u pitanju borba protiv mamurluka odnosno njegovih popratnih pojava! Kako bi iz organizma na najbrži mogući način izbacila sav alkohol, u čaši vode rastvori od 2 do 3 žlice Enterosgela. Enterosgel ubrzava eliminaciju alkohola iz tijela, smanjujući utjecaj toksina na jetru i bubrege. Važno je napomenuti da Enterosgel ne maskira alkohol, već ga doista uklanja iz krvi, crijeva i respiratornog sustava na način da ubrzano uklanja toksične elemente alkohola. Proizvod nema kontraindikacije. Enterosgel se ne apsorbira u krv, netoksičan je i kemijski inertan. Potpuno se eliminira iz tijela od 7 do 8 sati nakon upotrebe, zajedno s toksičnim tvarima koje nepovratno veže za sebe.

Enterosgel potraži u svim boljim ljekarnama ili naruči online na www.enterosgel.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.