Hrana 01. travnja 2012.

Kuhaj u ritmu proljeća!

Kravica450X300
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava ponovno bira kuharicu proljeća! Pošalji nam svoj omiljeni, zdrav i jednostavan recept s proljetnim namirnicama, otkrij svoj trik ili tajnu za brzo proljetno razbuđivanje i sudjeluj u akciji "Kuhaj u ritmu proljeća"! Uz nove izazove očekuju te i nove nagrade, pa potraži obrazac i prijavi se!

Obrazac za prijavu u akciji "Kuhaj u ritmu proljeća" potraži ovdje.

U novoj sezoni akcije "Kuhaj u ritmu proljeća" pozivamo te da nam pošalješ svoj omiljeni, brz, zdrav i jednostavan recept. Uz to nam otkrij svoju zdravu proljetnu tajnu - kako ti čuvaš zdravlje i vitalnost te se razbuđuješ u proljeće - i postani kuharica tjedna. Zdrava Krava posjetit će te i fotografirati u tvom domu, na omiljenoj tržnici, u šetnji ili u tvom vrtu.

Svaka kuharica tjedna dobit će prigodan poklon od Dida Bože i Vegetariane te ulazi u izbor za kuharicu proljeća!

Kako sudjelovati u izboru za recept tjedna i kuharicu proljeća?

  1. Pripremi zdravi, brz i jednostavan slatki ili slani proljetni recept i otkrij nam zašto te baš taj obrok razbuđuje u proljeće, podijeli s nama tajnu očuvanja vitalnosti i zdravlja u proljeće!
  2. Svoje gotovo jelo možeš fotografirati (ali nije obavezno).
  3. Na portalu Zdrava Krava pronađi obrazac za prijavu, ispuni svoje podatke i priloži recept (i sliku).
  4. Pričekaj našu odluku - ponedjeljkom objavljujemo recept tjedna i ime kuharice.
  5. Sve tjedne pobjednice ulaze u konkurenciju za top-kuharicu sezone te osvajaju svojih 15 minuta slave!

Svakog tjedna među pristiglim receptima stručni žiri portala zdravakrava.24sata.hr bira recept tjedna te među njima na kraju sezone, zajedno s čitateljima odabire kuharicu proljeća.

Sve kuharice tjedna, kao i pobjednicu akcije "Kuhaj u ritmu proljeća" očekuju prigodni darovi od Dida Bože i Vegetariane. Više pročitaj uskoro!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.