Ako si ljubitelj bijele čokolade isprobaj ovu ukusnu domaću čokoladu s dodatkom kokosa koja se fino topi u ustima. Napravi svoje domaće čokoladne bombone koji ne samo što prekrasni izgledaju nego su i zdravi. Ovaj slatki recept za početak tjedna donosi naša blogerica Helena Jakoliš
Sastojci za 20 komada:
- 120 g sirovog kakao maslaca
- 30 g kokos maslaca - koristila sam dr. Goerg
- 35 g kokos ljuskica - sitni ribani kokos
- 2 žlice meda - za vegansku verziju zamijeni biljnim sladilom
Priprema:
- Na vodenoj kupelji rastopi kakao maslac i kokos.
- Smjesu izlij u blender, dodaj kokos i sladilo i sve dobro smiksaj.
- Uzmi kalupe, napuni smjesom i stavi u zamrzivač na kratko da se stisne.
Dobar tek!
Helenu potraži i na Facebook stranici kao i na njenom blogu.