Hrana 09. prosinca 2019.

Energy, Smart i Protein kave - funkcionalni napitci za one koji žele više!

1/3
Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svijest o pravilnoj prehrani u današnje moderno doba sve više raste, posebice među mladim i urbanim ljudima koji žele živjeti osviješteno, a istovremeno praktično i pri tome konzumirati hranu koja je ukusna.

Upravo se tako najboljim izborom pokazala funkcionalna hrana, točnije namirnice koje uz osnovnu prehrambenu funkciju posjeduju i dodatna svojstva, te imaju povoljan učinak na organizam. Kao praktična alternativa za konzumaciju „s nogu“ tu su i funkcionalni napitci kao odraz novih i dinamičnih trendova u prehrambenoj industriji.

Prateći globalne trendove te u skladu s očekivanjima potrošača, Franck je također prepoznao potrebu za inovativnim napitcima koji potrošačima pružaju dodatne prednosti te se pripremaju brzo i lako. Tako je Franck nedavno lansirao novu liniju napitaka s kavom - Energy, Smart i Protein coffee s dodatkom funkcionalnih sastojaka proteina, vitamina i minerala. Ovi napitci pripremaju se na jednostavan i brz način – dovoljno je sadržaj vrećice istresti u šalicu i preliti s vrućom vodom i napitak je spreman za konzumaciju!

Franck Protein coffee

Franck Protein coffee predstavlja idealan način unosa proteina i može se pripremati na različite načine, ovisno o osobnim preferencijama. Upravo je Protein coffee obogaćen proteinom kazeinom dobivenom iz mlijeka, koji sadrži sve neophodne esencijalne aminokiseline potrebne za rast i održavanje mišićne mase, a samo jedna vrećica sadrži čak 43 posto proteina. Dodatna prednost Protein coffee napitka je što ih se vrlo jednostavno može pripremiti s vodom, sojinim, bademovim ili običnim mlijekom, kao topli napitak ili pak kao hladno osvježenje uz dodatak kockica leda. Za one koji posebno vole finu i pjenastu teksturu proteinskog napitka mogu ga pripremiti u shakeru ili blenderu i tako dobiti savršen izvor proteina koji će nahraniti mišiće nakon treninga.

 | Author: PR Foto: PR

Energy coffee

Energy coffee će pak probuditi organizam i pružiti dodatnu energiju za savladavanje dnevnih izazova. Sadrži vitamine B5 i B6 koji su sastavni dio vitamina B skupine te pomažu organizmu savladati umor i iscrpljenost. Konzumacijom jednog napitka zadovoljava se 30 posto dnevnih potreba za unosom navedenih vitamina, a preporučuje se piti ga pripremljenog s vrućom, ali ne kipućom vodom.

 | Author: PR Foto: PR

Smart coffee

Svima koji imaju poteškoća s koncentracijom i potrebno im je nešto što doprinosi normalnoj psihološkoj i kognitivnoj funkciji organizma, posebno će se svidjeti Smart coffee. Jedan napitak zadovoljava 30 posto dnevne potrebe za vitaminom B6 i cinkom te je izvor dijetalnih vlakana koji blagotvorno utječu na održavanje zdravog probavnog sustava. Uz slatkoću i karamelne note smeđeg šećera, okus ovog napitka nježno zaokružuje i fruktoza dajući mu punoću i balans okusa. Dodatna prednost koja će se posebno svidjeti svima koji brinu o kalorijskom unosu je što sadrži smanjen udio šećera u odnosu na Franck Cappuccino proizvode.

 | Author: PR Foto: PR

Franck funkcionalni napitci s kavom Energy, Smart i Protein coffee dolaze u pojedinačnim „stick“ pakiranjima te su praktični za pripremu u svakom trenutku dana, bilo da se piju kao međuobrok, na putu do posla, kada je potreban kratak predah od poslovnih obveza ili osvježenje nakon napornog treninga, prilikom opuštanja u udobnosti doma ili s prijateljima u kafiću.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.