Hrana 17. veljače 2011.

Braun Multiquick štapni mikser

Braun-Umak450X300
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kad imaš malu bebu, svaki je dan prepun novih doživljaja, i za nju i za vas. Stalno se događa nešto novo, nastaju nove uspomene i svako toliko nešto se zbiva "po prvi put": prvi zubić, prvi korak, prvi obrok. Kako bi s punim samopouzdanjem uživala u svakoj fazi razvoja svoje bebe, pogotovo kada počne jesti krutu hranu, tu je štapni mikser Braun Multiquick. Uz njega izuzetno jednostavno možeš pripremiti pravu kombinaciju hrane za svoju bebu na svakom stupnju njenog razvoja

Vodič za prehranu beba, kojeg možeš pronaći na odabranim prodajnim mjestima i dobiti ga na dar prilikom kupnje Braun Multiquick štapnog miksera, donosi praktične savjete i kreativnu inspiraciju za što jednostavniju pripremu jela koja odgovaraju specifičnim prehrambenim potrebama beba različitih dobi.

Štapni mikser - praktičan i brz

Prije izlaska na tržište štapni mikser Braun Multiquick prošao je više od 100 testova kvalitete, a oblikovan je tako da traje i prati rast tvoje obitelji. Ima mekanu dršku koja omogućuje bolju kontrolu, dok se njegov odvojivi štapni nastavak može prati u perilici, a dizajn koji sprečava prskanje jamči minimalnu količinu nereda, jer će ga beba ionako napraviti dovoljno!

Braun je u razvoj svojih štapnih miksera uložio značajno vrijeme i trud kako bi bio siguran u njihovu trajnost, kao i u to da mogu pomoći mamama da pripreme hranjive obroke za svoje obitelji te da učine bebin prijelaz s dojenja na krutu hranu što jednostavnijim.

Prijelaz s mlijeka na krutu hran prepun je "prvih trenutaka". S oko 6 mjeseci tvoja je beba spremna za prve obroke: kašice pripremljene od jedne ili dvije vrste voća i povrća uz povremeni dodatak riže za bebe. Sve do tog trenutka mlijeko je bebi pružalo sve potrebne hranjive tvari. No, sada je tvoja beba spremna za uživanje u novim okusima svakoga dana.

Štapni mikser Braun Multiquick u kombinaciji s opsežnim informacijama koje donose Braun i Marion Noble u Vodiču za prehranu beba pomoći će ti u tim prvim koracima. On je jednostavno savršen za izradu mekanih kašica za prve obroke, kao i za pripremu umaka za tjesteninu, jela s mesom i drugih jela prikladnih za vrtićku dob.

Lagani prvi koraci prema zdravoj prehrani

Stručnjakinja za dječju prehranu Marion Noble kaže: "Neizmjerno je važno da bebini prvi obroci budu kvalitetni jer se zdrave navike stvaraju već od prvih zalogaja. Jedino tako beba može naučiti uživati u zdravoj i prirodnoj hrani i naviknuti se na takva jela. A kada roditelji uz dobre upute otkriju kako je lako samostalno pripremiti takve obroke, steći će znatno više samopouzdanja prilikom pripreme ukusnih i hranjivih jela za cijelu obitelj."

Priprema hrane kod kuće najbolji je način da omogućiš svojem malenom da dobije najbolje iz hrane. Ako sama biraš namirnice i pripremaš hranu, možeš biti sigurna da tvoje dijete dobiva samo najbolje sastojke za rast i razvoj – svježe voće i povrće prepuno vitamina bez skrivenih aditiva ili konzervansa. Štoviše, štapni mikser Braun Multiquick je tako intiuitivan i praktičan pa se većina jela može spremiti već za par minuta ili sekundi, čime štedi i tvoje dragocjeno vrijeme. 

Odakle početi? Posjeti najbliže prodajno mjesto s Braunovim štapnim mikserima i učini svoju svakodnevnicu malo jednostavnijom.

U nagradnoj igri za registrirane korisnike Zdrave Krave, koja je trajala od četvrtka 17. veljače do srijede 23. veljače u 10 sati, štapni mikser Braun Multiquick osvojile su: Sanja Kozlović i Radmila Jurić. Dobitnice ćemo putem maila obavjestiti o načinu ostvarivanja nagrade.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.