Hrana 02. svibnja 2012.

Bebivita Mamolovac u tvom gradu!

Bebivita1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kroz nekoliko sljedećih mjeseci po najvećim gradskim šetalištima u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, ''Bebivita Mamolovac" poklanjat će mališanima ukusne Bebivita proizvode. Za vikend 5. i 6. svibnja potraži ih u Splitu!

Svaki roditelj pamti vožnje svog mališana u kolicima i prve izlaske u park. Šetnje u kojima se beba upoznaje s novim zvukovima, mirisima i bojama, svakako su poseban doživljaj.

Naravno, za izlazak u šetnju potrebno je ponijeti i punu torbu sitnica koje bi bebi usput mogle zatrebati. Među njima je svakako i poneki sokić ili kašica za osvježenje ili slastan međuobrok.

Ukoliko ćeš narednih mjeseci uživati u šetnjama po najvećim gradskim šetalištima u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, očekuje te iznenađenje! "Bebivita Mamolovac" vozit će se ovim gradovima i poklanjati mališanima ukusne Bebivita proizvode.

Kad čuješ veselu Bebivita pjesmicu, znaj da je "Bebivita Mamolovac" u blizini i da te čeka poklončić! Nek' mame više ne skitaju, već za Bebivitu pitaju!

Za vikend 5. i 6. svibnja najavljuje se vožnja kroz splitsku rivu i Marmontovu ulicu. Potraži ih između 16 i 20 sati!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.