Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Želim tretman bioenergijom jer imam tako slab imunitet,ljeto,a ja bolesna,i stalnoo tako:((evo sad se davim od alergijskog kašlja:(((vjerujem u takve tretmane zaista i mislim da bi mi pomoglo.
imam 27 godina i kroničnu migrenu od 12-te godine, u 30 dana mene boli glava min. 15 dana. bila sam kod različitih liječnika i probala različite terapije ali nažalost ništa mi nije pomoglo. svakodnevno pijem šaku lijekova ali nadam se
…prikaži još! da postoji nešto što mi može makar umanjiti bol ako ne i potpuno otkloniti. ako mislite da mi možete pomoći lijepo vas molim javite mi se. hvala.
Nakon prometne nesreće imam problema s vratnom kralježnicom, i stalne bolove koji su popraćeni i ukočenjem ruke. Nažalost terapije fiziklalne mi nisu pomogle, čula sam da bioenergija u tome pomaže pa bi voljela isprobati, ukoliko mislite da mi Vi možete
…prikaži još! pomoći. Možda bi tada napokon moji bolovi i muke prestale.
Vjerujem da bih tretmanom bioenergijom riješila se nesigurnosti, strahova, nesanice a osobe koje su prošle ovaj tretman sada su sretne i žive dalje kao i prije ovih smetnji. Voljela bih dobiti ovaj tretman za nagradu :-)))
Prije dvije godine su počele moje tegobe sa želucem i probavom. Imala sam i Helycobacter dva puta u tom razdoblju, a dijagnosticiran mi je i refluks. Simptomi ne prestaju unatoč terapiji tabletama. Jako sam omršavila i oslabila, nemam energije, vrti
…prikaži još! mi se, ciklus mi je postao neredovit (izostao 3 mjeseca!). Ne mogu si pojmiti da za to nema lijeka, da ću svakodnevno trpiti mučninu i da ću piti tablete zauvijek. Ponekad mislim da je problem i psihološke prirode. Ako mislite da bi mi tretman bionergijom mogao pomoći bila bih Vam jako zahvalna da mi se javite.
Dosta sam skeptična oko takvih oblika liječenja pa se nadam da bi me pozitivni učinci takvog tretmana mogli razuvjeriti. Inače, već dugo imam PCOS i hormonalne poremećaje te je to područje koje bih tretirala i pokušala popraviti.
Ja nisam skeptičan na bio energiju jer imam jako drobro iskustvo sa njom i zato tražim pomoć. Moj problem je što volim jesti i nakljucao sam sa državnim zubima 110 kila na svojih 176 cm.moj problem je i taj što
…prikaži još! imam jedan bubreg,nemam žučnu vrečicu, bolesna mi je štitnjaća,malo malo zašteka mi i kićma u donjem djelu pa tad idem na injekcije. A najveći moj problem je što kotačić u mojoj glavici ne želi reči sad treba nešto pokrenuti da skineš kilograme. Pitam dali sam možda ja dobar kandidat da mi poštelate jedan kotačić i da krenem jednom zdravo živjeti.
Jedan pozdravček iz grada Vegete i biciklina od Josipa.
Poštovani, molio bih Vas za odgovor, koliko je bioenergija učinkovita kod anskioznosti, depresije i straha. Koliko je termina potrebno i koliko vremena treba da bi se osjetilo barem minimalno poboljšanje. Imam 39 godina, ustajem ujutro umoran, počnem funkcionirati tek oko
…prikaži još! 11-12 sati, a uvjek me prati snažan umor. Iako ne pijem kavu, ne pušim i živim zdravo, teško se borim sa stresom i navedenim problemima, pa bih vas molio za Vaš savjet. Hvala unaprijed na razumijevanju.
Osobno imam odlična iskustva sa bioenergijom, 6 godina sam bolovala od anksiozne depresije i uspjela uz pomoć bioenergije riješiti taj svoj problem, koj mi je oduzeo normalan život. Na tretmane bioenergije sam išla kod Beloše možete ga naći na http://bioenergija-belosa.com
…prikaži još!m Nevezano o terapeutu bioenergija svakako djeluje, preporuka svima koji imaju problema sa depresijom, rezultati se vide jako brzo . Prijateljica mi je dolazila kod gđe. Biserke zbog problema sa očima i bila je jako zadovoljna, dapače sada normalno vidi. Prst gore za bioenergiju
Bioenergijom do zdravlja
Komentari 11
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.