Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
moglo bi se umjesto 2 zlice ulja staviti vise oraha npr;4 zlice oraha ili 1 zlica badema i 3 oraha,posto su orasi masni niti netreba ulja,to je samo moje skromno misljenje,a ja bi molila nekog ko zna da mi kaze
…prikaži još! koji bi bio najzdraviji nadomjestak za margarin,,puno HVALA :D
ja osobno ne koristim jaja u prehrani, pa umjesto jaja bih stavila malo kuruznog ulja (daje sličniu teksturu kao jaja). Po mom mišljenju možemo staviti i bademe, umjesto oraha. I ne koristim šećer, nego steviju ili agavin slad. U svakom
…prikaži još!kom slučaju, recept je super, i može se prilagoditi svima, što je jako bitno::))))
Mnogo me usrećilo ovo sada i hvala na lijepom komentaru :) @Andrija - ja sam ih zapravo prvi put radila sa chia sjemenkama kao zamjenu za jaja - znači chia sjemenke ili lanene sjemeneke jednu veliku žlicu potopiti u 3
…prikaži još!u 3 žlice vode i ostaviti 10ak minuta :) Također, šećer svakako možete zamijeniti zdravijim varijantama, meni osobno agavin sirup najdraži
Mnogo me usrećilo ovo sada i hvala na lijepom komentaru :) @Andrija - ja sam ih zapravo prvi put radila sa chia sjemenkama kao zamjenu za jaja - znači chia sjemenke ili lanene sjemeneke jednu veliku žlicu potopiti u 3
…prikaži još!u 3 žlice vode i ostaviti 10ak minuta :) Također, šećer svakako možete zamijeniti zdravijim varijantama, meni osobno agavin sirup najdraži
@1foxi - osobno doma koristimo ghee ( pročišćeni maslac) koji možete spraviti i sami i kokosovo ulje ( koje je na nižoj temperaturi ima strukturu margarina). Nadam se da je pomoglo :)
Slatki muffini s rižinim brašnom
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.