moglo bi se umjesto 2 zlice ulja staviti vise oraha npr;4 zlice oraha ili 1 zlica badema i 3 oraha,posto su orasi masni niti netreba ulja,to je samo moje skromno misljenje,a ja bi molila nekog ko zna da mi kaze koji bi bio najzdraviji nadomjestak za margarin,,puno HVALA :D
ja osobno ne koristim jaja u prehrani, pa umjesto jaja bih stavila malo kuruznog ulja (daje sličniu teksturu kao jaja).
Po mom mišljenju možemo staviti i bademe, umjesto oraha.
I ne koristim šećer, nego steviju ili agavin slad.
U svakom slučaju, recept je super, i može se prilagoditi svima, što je jako bitno::))))
Mnogo me usrećilo ovo sada i hvala na lijepom komentaru :)
@Andrija - ja sam ih zapravo prvi put radila sa chia sjemenkama kao zamjenu za jaja - znači chia sjemenke ili lanene sjemeneke jednu veliku žlicu potopiti u 3 žlice vode i ostaviti 10ak minuta :) Također, šećer svakako možete zamijeniti zdravijim varijantama, meni osobno agavin sirup najdraži
Mnogo me usrećilo ovo sada i hvala na lijepom komentaru :)
@Andrija - ja sam ih zapravo prvi put radila sa chia sjemenkama kao zamjenu za jaja - znači chia sjemenke ili lanene sjemeneke jednu veliku žlicu potopiti u 3 žlice vode i ostaviti 10ak minuta :) Također, šećer svakako možete zamijeniti zdravijim varijantama, meni osobno agavin sirup najdraži
@1foxi - osobno doma koristimo ghee ( pročišćeni maslac) koji možete spraviti i sami i kokosovo ulje ( koje je na nižoj temperaturi ima strukturu margarina). Nadam se da je pomoglo :)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji