Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
već neko vrijeme pazim na liniju, naoružana povrćem, voćem i probioticima, i dobro mi ide, normalnim putem, bez nekih restrikcija, izgubila sam 6 kilograma. nisam mesni tip, 10-ak ili više dana bez problema mogu živjeti na povrću, ali onda se
…prikaži još! dogodi da dok šetam, s nekog prozora osjetim miris mesnog umaka ili me s televizije upikne neki slastan burger, pa me organizam uplakano zamoli da si priuštim nešto mesno, što u većini slučajeva i učinim (najčešće se radi o puretini, piletini, eventualno junetini). zato je ova vijest za mene fenomenalna, svakako ću degustirati ovaj zdravi bezmesni zalogaj! :)
Zdravi burgeri bez mesa
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.