Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Crnka23, ova nagradna igra nije išla preko newslettera već je bilo potrebno u članku pronaći link na obrazac te ga ispuniti traženim podacima. Nagradna igra je trajala do petka 9.3., a dobitnike smo već izvukli. Prati nas i dalje
…prikaži još!lje i igraj naše nagradne igre! Želim ti puno sreće :)
ah da bilo bi ljep imati ovih 10 proizvoda ....pa mazati arganovim uljem svoj trudnicki trbuscic...ali ja nikad nis nisam dobila pa necu ni ovo..........smrc....sretno cure!!!
Još mi nije došao nikakav mail....Molim Vas da mi kažete samo dali su obavijesti već poslane pa ja nisam primila ili još niste slali uipće mailove za nagradu?
Haha, znam, nismo se skužili, vidim svije ime među dobitnicima ali mi nitko nije javio gdje mogu podići nagradu, zato kažem da mi nije stigao mail, obzirom da piše da ćemo biti obaviještene preko e-maila o načinu preuzimanja nagrade.
Zdrava Krava te daruje za Dan žena
Komentari 19
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.