Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
helouu swima cestitke Robertu i Sasi sto su imali toliko volje i uspjeli smrsaviti i ja bi voljela tako ali samo pod necijom stegom jer sama nikako da se odlucim na taj teski korak , i da li postoji mogucnost
…prikaži još! da se i ja prijavim u emisiju jer jedino bi tako uspjela doci do zeljene tezine , hvala......
treba razlikovati dijetu od gladovanja. diet znaci jesti 5 manjih uravnotezenih obroka dnevno. kod nas dijeta znaci gladovanje. da biste shvatili savjet JEDI PA CES SMRSAVITI otidite na ovu stranicu i pogledajte praksu. http://natocoach.webs.com/ ne treba puno vjezbati.:-) ima takoder
…prikaži još!akoder i savjet kako se udebljati pravilno bez sala.:-)
kad pogledate stranicu posaljite mi dojmove.:-)
pozz.
iliiiiii;promijenimo stil prehrane umjesto da se doživotno vežemo uz konzumaciju nekog skupog praška :) p.s. nataniel di su ti u shakeu npr.vlakna koja će nas držati sitima i opčenito su važna za naše zdravlje.ah da nema ih;ali mili bože,imate vi
…prikaži još!e vi zato i još jedan skupi proizvod vlakne u tabletima.zašto pojest jeftini tanjur zobenih kada možemo umjesto toga kupiti nešta skupo da drugi što više profitiraju a mi se istrošimo
Završila druga sezona 'Mršavimo zajedno'
Komentari 10
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.