Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
slazem se s prethodnim komentarom...
nego, sjecam se kad ste bili site koji je promovirao zdravlje. sad mi izgleda da promovirate proizvodjace i njihove parole.
Mi kao roditelji ne znamo ništa o podrijetlu voća, povrća ni mesa koje su u kašicama. Naravno, činjenicu pogoršava što nemamo blage veze ni o proizvodnji istih. Rokovi trajanja meni osobno rade vrisak u glavi. Ako znam da C vitamin
…prikaži još! ishlapi ako se ne iskoristi u roku od 15 minuta ne znam kakav bi to (prirodan) proces mogao očuvati ga u recimo kašici. Radije riskiram doma. Ipak.
Mogu li vjerovati dječjim kašicama?
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.