Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kod ljudi uvijek najviše cijenim iskrenost. Kada kod neke osobe primjetim da laže i nije iskrena, više s njom ne mogu kontaktirati. Ponekad zbog toga imam problema, jer imam osjećaj da je sve više ljudi neiskreno i teško mi je
…prikaži još! funkcionirati u takvoj nezdravoj okolini. Voljela bi da je više iskrenih i nelažljivih ljudi, možda bi nam svima bilo bolje?
U mojoj radnoj okolini postoji osoba koja voli lagati i često svojim lažima okrivljuje nekoga drugog za sve loše stvati koje je sama napravila. U početku to nismo primjećivali, ali sada nakon nekog vremena svi su je "pročitali" i ona
…prikaži još! sve teže opstaje u našem kolektivu. Ja već odavno s tom osobom ne kontaktiram upravo iz razloga što kod ljudi najviše cijenim poštenje i iskrenost. To su za mene najveće ljudske karakterne osobine i takvi ljudi me najviše privlače i s njima mogu savršeno kontaktirati.
dadoitea, u potpunosti se slažem s tobom, iskrenost je i meni najvažnija osobina ljudskog karaktera. ukoliko ona izostane u bilo čijem kontaktu sa mnom, bez drame, diskretno, poput sipe puštam crnilo, dotična osoba izgubi mi svaki trag... zbog "probirljivosti" prema
…prikaži još! ljudima s kojima se družim i krajnje iskrenosti prema istima (a istina najčešće boli) smatraju me svojevrsnom čudakinjom što mi uopće ne smeta, dapače, laska mi, jer sam drukčija od drugih u smislu da živim svoj život onako kako ja želim, a ne onako kako drugi očekuju od mene. osim iskrenosti, privlači me dobronamjernost, a ako su ove dvije osobine začinjene smislom za humor, to je jack pot ljudske osobnosti kojim intenzivno želim krasiti svoje dane.
Hm, tip karaktera koji me privlači? Iskrenost mi je definitivno važna, ali to je li iskren ili ne doznajemo tek s vremenom. Zatim, važno mi je da On bude otvoren, intuitivan, spontan, zabavan, da bude racionalan, ali i da ima
…prikaži još! pregršt emocija za pokazati, zatim da bude romantičan, da voli život, ples, pjesmu, da rješava probleme, a ne da "kuka" o njima, da razumije i druge, a ne samo sebe, i tome slično.
svojevremeno su me privlačili muškarci kojima je trebalo vodstvo, vjerojatno zato što ni ja sam nisam bila osoba koja će u životu preuzeti inicijativu i uglavnom sam pratila nekog drugog, međutim, veza s jednim dečkom pomogla mi je da shvatim
…prikaži još! da meni to zaista nije potrebno. dogodio mi se preokret u glavi. shvatila sam da ne mogu ja nikoga vući, da želim jednostavno ići uz nekoga. u relativno kratkom vremenu "rješila" sam se i ljubavne neze, ali i dvoje prijatelja s kojima očito nije bilo nikakve budućnosti.
Kod mene je situacija sasvim drugačija. Nikada me nisu privlačili isti muškarci. Karakterno su svi bili drugačiji, pa čak i izgledom. Jer znam puno žena i djevojaka koje imaju kopy paste dečke u svom životu. Jednostavno ljudi s kojima provodim
…prikaži još! dosta vremena s vremenom mi postanu jako dragi, jer ih dobro upoznam pa na taj način i vidim i dobre i loše strane neke osobe. A ako se desi onda i ona kemija onda i bude nešto. A ako ne obično ostane na prijateljstvu. Svi navode iskrenost kao preduvijet, ali ona dolazi sa vremenom kako čovjeka upoznaješ i ako želiš neku vezu sa tom osobom onda ti je to važno. No u današnje vrijeme djevojke nemaju vremena za upoznavanje sve se svodi očeš,nečeš! Ajd bok! I onda kad se pojavi neki fatalni nastanu problemi. Ostanu povrijeđene jer tek onda vide pravu stranu i karakter osobe koje su nekad dizale u nebesa.
s obzirom da se svatko krece u krugu ljudi koji mu odgovaraju i koji su medjusobno na neki nacin slicni tj dijele iste interese, logicno je da se nekako uvijek svide isti tip karaktera. pri tome "losi decki" uvijek nekako
…prikaži još! bolje kotiraju ili ih mozda duze pamtimo :) ono sto ja najvise cijenim je iskrenost i postenje, danas u vrijeme naopakih mjerila to naci zaista je rijetkost
prije svega privlači me iskrenost i ambicioznost,volim iskrene ljude,više volim kad mi netko kaže istinu kakva god da ona je,nego da mi laže,takve osobe u svom životu najviše cijenim. U svom krugu imam malo prijatelja,ali PRAVIH prijatelja kojima se doslovno
…prikaži još!o mogu obratiti u pola noći,karakter pravog prijateljstva želim zauvijek imati jer pravo prijateljstvo trebaš dugo graditi i čuvati i do neba ga cijeniti.
Ono što uvijek pamtim u sebi jest da trebam poštivati i cijeniti ljude oko sebe jer to je recept za lijep i ugodan život.Za ljude oko sebe sve ću dati,a za one loše i zlonamjerne neću čak ni svoje živce trošiti... ;)
Privlače me osobe koje su iskrene, poštene, ambicozne, komunikativne i osječajne. U društvu osobe koja je takva osjećam se ugodno.. Najvažnija od tih osobina meni je iskrenost, mrzim "muljatore", alergična sam na takve. Volim kad je netko realan,a ne da
…prikaži još! živi u oblacima. Komunikacija mi je jako bitna, moža zato jer sam ja pričljivica, pa zato to očekujem i od druge strane... Ove osobine koje sam navela bitne su mi za razvitak nekog prisnijeg kontakta, za iskreno prijateljstvo. Takvih osoba u mom je životu malo, ali ja sam sretna jel postoje i jer su takvi, posebni <3
Odgojena sam u katoličkom, pomalo konzervativnom duhu, budući da sam pohađala crkvenu školu, gdje nam uopće nisu govorili o tome što je privlačnost, kako biti privlačna osoba, koliko je to važno, jer je privlačnost temelj svakog muško-ženskog odnosa koji se
…prikaži još! temelji na ljubavi, kao i sveopćeg uspjeha u životu, naravno ne mislim samo na fizičku privlačnost. Umjesto toga su nam prikazali film o abortusu, koji je bio zastrašujući.
Kada sam iz "zatvorenog miljea" došla na fakultet i dobila toliko željenu slobodu, budući da sam bila zatvorena osoba, nezrela i neiskusna, privlačila sam one starije, zrelije muškarce, koji su bili samouvjereni, komunikativni, koji su itekako znali kakva je prava žena i kako joj pristupiti. Željela sam istražiti i otkriti taj muški svijet, pa sam i privlačila zrelije muškarce.
Kada sam počela tragati za pravom ljubavi, pokušala sam privući muškarce moje dobi, a budući da sam po prirodi mirnija i pomalo zatvorena osoba, privukla sam vrlo komunikativne i otvorene osobe. Ništa čudno, suprotnosti se ionako privlače, mislila sam. Međutim, problem je bio što su ti muški bili neiskreni i neodgovorni prema sebi i meni, ja sam bila glavna, jer sam željela iz njih izvući onaj maksimum ... i to nije funkcioniralo, jer oni još nisu bili spremni.. Muškarci koji su me do sada privlačili su na neki način obogatili moj život, kao što nadam se i ja njihov, i na tome sam im zahvalna, jer su mi dali putokaz kakvog muškarca sada želim privući u svoj život. To je muškarac, koji je meni sličan po svjetonazoru i mnogim karakternim osobinama, koji je samouvjeren, otvoren, komunikativan, odgovoran prema sebi i drugima i ima osjećaja za druge, vjernik i istovremeno otvorenog pogleda na svijet, koji cijeni sebe i poštuje druge i različite, ima empatiju prema drugima, koji se bori kroz život, želi pomoći i davati kada može i isto tako voli primati, koji je svjestan svojih vrijednosti, koji ulaže u sebe i radi na sebi te želi zajedno rasti sa vojom izabranicom. Muškarac koji maksimalno daje sebe radi boljeg, sretnijeg i udobnijeg zajedničkog života. Želi i zna uživati u životu. Tradicionalan, koji se zna brinuti za sebe i želi se brinuti i za druge i da ženu nosi na dlanu. Eto otprilike takvog ja muškarca želim privući, jer mislim da sam dovoljno uložila u sebe da mogu privući muškarca kakvog mi scre i duša zaista želi, a to je pravi muškarac koji će izvući iz mene ono najbolje, koji će me moći otvoriti i otkrivati jer sam ja pravi biser, koji će donijeti balans u moj život, kao i ja u njegov, koji je spreman na zajedničku avanturu kroz život i istinsku ljubav. A za to je potrebno obostrana maksimalna otvorenost i poštenje.
A kako privući drugu stranu, ili kako biti privlačan, odnosno privlačna, svatko može na svoj način, po meni možemo jedino kada radimo na sebi i ulažemo u sebe, prije svega otvorenošću i iskrenošću, poštivanjem sebe i drugih, to su one osnovne karakterne osobine...
Volim one koji su ujutro kad ustanu prave maze, nježni, fini i uspavani. Kada počne let zvan "današnji dan", uskače u otmjeno odijelo, obuva cipele, stavlja parfem i leti na posao u kojem je visokopozicioniran zbog svog rada i ambicija,
…prikaži još! ne zbog poleđine. U pauzi mi šalje ružu s porukom da misli na mene. Dolazi s posla, uredno ostavlja odijelo, uzima ruksak i trenerku i odlazi u teretanu, na trčanje, na plivanje.. što god :)
Dolazi kući, uvlači se u svoju toplu, mekanu pidžamu i od onog odvažnog, snažnog i prizemljenog tipa pretvara se opet u malu, pahuljastu lopticu, istu onu koju sam vidjela jutros u krevetu. Da, volim one s dva lica: onim dobrim i onim još boljim...
dok smo mlađe, idealan muškarac ima crnu kosu (ili plavu), crne oči (ili plave), visok je, prekrasnih bijelih zubiju... s porastom kronološke, poveća se i mentalna dob, pa si mislimo: hajde, nema problema, ne mora on biti toliko zgodan, ipak
…prikaži još! je unutrašnja ljepota najvažnija, bitno je da mi se sviđa na oko i da ima kemije, sve će poslije, ovako ili onako, doći na svoje mjesto... i onda ispadne da su nas u mladosti privlačili nekakvi manekensko - filmski likovi, a da nas u "kasnijoj" dobi više zanima unutarnji nego vanjski sadržaj. bilo kako bilo, meni se poklopilo: moj me muž privukao fizički, a sadržaj duše se ispostavio predivan. all we need is love :)
Što se tiče muškaraca privlače me tipovi kojima ja mogu dominirati, a što se tiče prijatelja čak mi više paše da oni budu dominantni. Tako da su muški uvijek bili mlađi od mene, a moji najbolji prijatelji su stariji od
…prikaži još! mene. Tako osjećam da imam neki balans. Do sada se nikad nisam pitala zašto je to tako.
Mene najviše privlače tipovi koji imaju onaj prodoran pogled,koji te skida očima,koji vidi samo tebe,ili se tebi samo tako čini.Mogu reći da sam već godinama zaljubljena u takvog jednog tipa,koji me je tako gledao da sam imala osjećaj da sam
…prikaži još! najljepša žena na svijetu.A ja mu čak ne znam ni ime.Sad ćete sigurno pomisliti,kakva glupača,pa sad ne znam,može biti,ali evo ja se bojim učiniti prvi korak,a izgleda da se boji i on.
moj tip su iskreni i direktni ljudi koji znaju što žele,a ne jedan dan ovako drugi ovako i svaki put drukcije....kod muškaraca volim visoku građu i plavu kosu,i sama sam visoka pa se ne mogu zamisliti s nekim mini manom
…prikaži još! heheh....također volim tip muškarca koji ce mi pružiti mnogo pažnje,a ne da budem zapostavljena ili sama moram poticati da mi treba pažnje.također želim reći da se suprotnosti privlače,ali isto je i sličnostima,ako netko želi biti složan uspijet će to :)
Zašto nas uvijek privlače isti tipovi?
Komentari 18
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.