Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Meni fizicke aktivnosti resavaju to probadanje uzrokovane velikim stresom. Zivi se rastrzano, um se bavi i onim i ovim zivot nas vuce i onamo i ovamo a mozak se ne bavi tijelom. Kroz fizicke aktivnosti se oslobodi stres i tijelo
…prikaži još!o opet "ozdravi". Masaza je takodje, jako dobar nacin. Tusiranje hladnom i toplom vodom oslobadja od stresa.
Lijep pozdrav! I ja imam slican problem. Vec tri dana mi se dogadaju cudne promjene.. Neznam uzrok.. dali je posrijedi samo losa cirkulacija, zelucane tegobe, stres ili ipak srce? Tjekom dana me iz cista mira pocne probadati u podrucju lijeve
…prikaži još! dojke. nekad taje pola minute,minutu, ponekad me pecka u navedem podrucju. Tjekom dana mi srce pocne ubrzano udarati,glasno, iz cista mira. Lijeva noga me podmuklo boli, bolovi u predjelima lopatica su mi svakodnevni (vjerojatno zbog loseg drzanja,dugog sjedenja). POcela sam se baviti brzim hodanjem sat vremena dnevno,tjelesna tezina mi je idealna. Neznam u cemu je problem. Dali se trebam zabrinuti? Molim vas za savjet. Hvala!
Dobro večer,ja imam sličan problem samo da ovo naopomenem još 2003 godine kad me je trebao prevesti sa njegovim autom jedan poznanik do moje kuće udario sam se na području desnog sternuma od suvozačevih vrata od njegovog auta ,jer mi
…prikaži još! je taj poznanik prije vremena otvorio desna vrata prije nego što sam trebao ući u kola a moj zalet je bio jako brz, ove godine kad je bio 7 mjesec imao sam neke upale na području desnog sternuma i nisam mogao baš najkvalitenije disati, nisam mogao duboko udahnuti zrak,samo sam imao kratke izdahe kad sam htjeo udahnuti i uz mali uzdah. Ja osjetim prilikom pokreta moga tijela kod nekih pokreta kvrckanje unutar prsa na kratko. Da li će mi se to još javljati? Bio sam prije 3 godine na rendgenu i na redgenu se nije vidio nikakv prijelom pošto nisam odmah išao slikati to kad je trebalo jer sam imao 23 godine i mislio sam da mi to neće smetati.
Bio sam kod plumologa on mi je rekao da imam dobar izdisaj i udisaj,ali mene točno zna na tom desnom dijelu sternuma ili prsne kosti boliti kad punim plučima izdišem i udišem. Kako da riješim taj problem da mi se više ne javljaju ti bolovi i upale imam sada 32 godine? Pa bojim se ako se budem udebljao jednom u svom životu da će me to još više boliti i mučiti da ću onda teek imati još veće upale i bolove.
LP
Zašto me "probada" u prsima?
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.