Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Kalkulator potrošnja kalorija ne radi.Upišem kilažu i odaberem aktivnost,upišem minuta,ali ne pronalazim tipku "Uzračunaj". Molim da to riješite! Hvala
Draga meggi, prvo ti želim zahvaliti na primjedbi jer jedino na taj način možemo prilagoditi svoj sadržaj korisnicima kojima je i namijenjen. S obzirom da se radi o novom alatu, još uvijek rješavamo neke poteškoće vezane uz određene operacijske sustave
…prikaži još!tave i web preglednike. Zamolit ću te za malo strpljenja i sigurna sam da će uskoro i tebi biti moguć izračun kalorija.
Ukoliko primijetiš još neke poteškoće, slobodno nam se obrati preko linka 'Piši kravi' koji se nalazi na dnu stranice.
Živio biciklizam! To je najbolji način za učvrstiti tijelo i skinuti celulit. A što je najbolje jeftino je,jednostavno,zabavno itd. Kad sam živjela u Zagrebu svugdje sam išla biciklom,znala sam napraviti i po 50km dnevno bez da bi se umorila a
…prikaži još!a osjećaj i rezultati su zaista fantastični!:) Nažalost u novom gradu nemam svoj bajk i nemam ga gdje voziti,sigurna sam da ovih 5kg viška sad ne bi imala da mi je njega bilo...imam sobni bicikl ali nekako mi nije to to.Biciklizam preporučam svima. Umjesto javnim prijevozom otiđite do želljene destinacije biciklom,a proljeće je za to stvarno idealno vrijeme.(ja sam vozila i po kiši,zimi i svakakvim uvjetima :D)
Zaljubi se u svijet na biciklu...
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.