Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja uvijek kada legnem na lijevu stranu imam vrtoglavicu vec dvije godine. U pocetku se ona i povlacila ako bi bila fizicki aktivnija. Sada vozim biciklo bar 4 puta sedmicno i dalje je prisutna. Vadila sam nalaze i kao lose
…prikaži još! mi je zeljezo pa je to razlog...medjutim ja ne vjerujem, jer prosli mjesec sam opet vadila krv i zeljezo mi je 9,2 a ja i dalje imam vrtoglavicu kada legnem na lijevu stranu. Da se obratim nekom doktoru ili... Hvala.
Mene zanima da li postoji kakav lijek koji se moze uzesti u lijekarni bez recepta a koji mi moze ublaziti vertigo ili uciniti da potpuno nestane kada se pojavi. Vec nekoliko godina patim od toga, dakle vrtoglavica, zanosenje u hodu
…prikaži još! na lijevu stranu, mucnine. I to zbog poremecaja u unutarnjem uhu-otoskreloza-ali pocetak, nije jos toliko uznapredovala, jos uvijek relativno dobro cujem. I da li je stvarno istina da visoke temepratura i izlozenost suncu uzrokuje cesci vertigo jer ja evo ovo ljeto radim na suncu i vertigo nikako da prestane. Da dam otkaz?
Lijep pozdrav i puno hvala!
Vrućine i stres uzrokuju vrtoglavicu!
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.