Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam kao odrasla dobila vodene kozice. Imam 21 godinu i dobila sam ih ove godine u 1. mjesecu. Imala sam sreće pa nisam imala visoku temperaturu ni nikakve teže komplikacije, jedino jak svrbež (što je normalno). Najteže mi je
…prikaži još! bilo što nisam smjela iz kuće izaći tjedan dana i nisam smjela kosu prati jer sam bila prepuna kozica po cijeloj glavi i trupu. Osim toga, tablete koje sam dobila su mi teško sjele na želudac i nisam mogla gutati, a morala sam ih kroz tjedan dana popiti 70!!
Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od
…prikaži još! njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više d0lara na internetu.
posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> www.CashFlow77.COM
Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od
…prikaži još! njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započetii s zarađivanjem više dolara na internetu.
posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> www.CashFlow77.COM
Ja sam ih imao 2 put.kad sam rekao dr opce prakse preko telefona da ih imam opet i jel moguce ?odgovor je bio:kao mal si ih imao nekoliko i organizam ti nije stvorio anti tjela pa si ih zato dobio
…prikaži još! opet.a imao sam oko 10 kom prvi put sve ukupno. Drugi put oko 500kom 33god sam imao i nisam imao ni gusenje, ni temperaturu znaci nista osim sto svrbi uzasno.
Google sada plaća 600 do 800 eura dnevno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije dva mjeseca i napravio sam 22376 € u prvom mjesecu tog posla. Lako je i lako poslovati, a zarada je
…prikaži još! ogromna. Ne mogu vjerovati koliko je lako kad sam to pokušao. Potencijal s tim je beskrajan. To je ono što radim ...............ER4
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.BuzzCash3.Com
Vodene kozice u odrasloj dobi: Može li se dva puta oboljeti?
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.