Vodene kozice u odrasloj dobi: Može li se dva puta oboljeti?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Gummy
    [UREĐENO] 13. Veljača 2017. 21:38

Ja sam kao odrasla dobila vodene kozice. Imam 21 godinu i dobila sam ih ove godine u 1. mjesecu. Imala sam sreće pa nisam imala visoku temperaturu ni nikakve teže komplikacije, jedino jak svrbež (što je normalno). Najteže mi je bilo što nisam smjela iz kuće izaći tjedan dana i nisam smjela kosu prati jer sam bila prepuna kozica po cijeloj glavi i trupu. Osim toga, tablete koje sam dobila su mi teško sjele na želudac i nisam mogla gutati, a morala sam ih kroz tjedan dana popiti 70!!

Default avatar -
    Suz
    13. Veljača 2017. 21:38

Ne razumijem o kakvim tabletama je riječ? Za što se piju tablete kod vodenih kozica?!

• Default avatar -
    alice
    13. Prosinac 2017. 09:07

Google sada plaća 600 do 800 eura dnevno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije dva mjeseca i napravio sam 22376 € u prvom mjesecu tog posla. Lako je i lako poslovati, a zarada je ogromna. Ne mogu vjerovati koliko je lako kad sam to pokušao. Potencijal s tim je beskrajan. To je ono što radim ...............ER4

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

• Default avatar -
    vitto
    27. Veljača 2020. 01:02

Ja sam ih imao 2 put.kad sam rekao dr opce prakse preko telefona da ih imam opet i jel moguce ?odgovor je bio:kao mal si ih imao nekoliko i organizam ti nije stvorio anti tjela pa si ih zato dobio opet.a imao sam oko 10 kom prvi put sve ukupno. Drugi put oko 500kom 33god sam imao i nisam imao ni gusenje, ni temperaturu znaci nista osim sto svrbi uzasno.

Lucy_Brookes
    29. Veljača 2020. 11:23

Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započetii s zarađivanjem više dolara na internetu.

posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­O­­­M

Lucy_Brookes
    29. Veljača 2020. 11:35

Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemlji i započeti s zarađivanjem više d0lara na internetu.

posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­O­­­M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani