Komentari 29

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    John_Masters_Organics
    U dogovoru s omiljenim portalom našu nagradu šaljemo Vam o svom trošku. Ugodan da, sretno svima i veliki pozdrav!
  • Default avatar -
    Perdita27
    Da... Slažem se.
  • Default avatar -
    Aeris
    Prekrasno. Samo mi se ne sviđa što se osvojeni paketi moraju preuzimat u Zg. Mogla je Zdrava Krava slati i poštom pakete ukoliko dobitnik nije iz Zagreba
    fawlty
    nagrade su divne! :)
    indica
    ništa za mene :(
    Kiki44
    Pozdrav ekipi Zdrave krave!Odlični ste,uvijek nas iznenadite nečim lijepim,a tek koliko korisnih savjeta,članaka.Ova nagradna igra je super,nadam se nekoj nagradi...a joooj....kak bi to bilo lijepo!
  • Default avatar -
    matejahranjec
    pokloni su odlićni.. da mi je osvojiti jedan...
  • Default avatar -
    natalija20
    da li se može više puta prijavit za drugu nagradu
    indica
    A mi koji nismo u blizini (već na moru)? Ipak sam odigrala.
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Još malo, pa izvlačenje :))
    romana9
    Predobro ....... Bravo za Zdravu Kravu ...... nagrade su suuuuuper :) :) :)
  • Default avatar -
    martina_d
    draga zdrava krava hvala ti na svim savjetima i znanjima koje djeliš sa nama a pogotovo na poklonima, nadam se da ću osvojit nešto da razveselim svoju djećicu, veliki pozdrav
    Zdrava__Krava
    Dragi moji, ako ne živite u Zagrebačkoj županiji svoju nagradu ćete dobiti putem pošte, a biti ćete na vrijeme obaviješteni telefonski ili e-mailom. Pozdrav od Zdrave Krave!
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Preeeeeedivno <3<3 Sretan Božić, draga Zdrava krava! <3<3
    jedna_zd
    hvala Zdravoj kravi na svim ovim silnim mogućnostima i načinima da nas ugodno iznenađuje, i to baš u vremenima kad smo i zaboravili kako izgleda kad te netko razveseli neočekivanim poklonom. :) o člancima s kojima obogaćujete naše spoznaje i …prikaži još!
  • Default avatar -
    mjelic2
    mislim da može
    ktina
    Zdrava krava je super :) Bilo bi lijepo osvojiti koji od poklona koje sam pikirala, ali vidjet ćemo. Sretno meni i svima ostalima :)
  • Default avatar -
    iva1992
    supeeeer ;)
  • Default avatar -
    martina_d
    draga zdrava krava hvala ti na svim savjetima i znanjima koje djeliš sa nama a pogotovo na poklonima, nadam se da ću osvojit nešto da razveselim svoju djećicu, veliki pozdrav
  • Default avatar -
    mare120
    hmmm do ove nagradne igre uredno su se pokloni dostavljali i dalje od Zagreba....a što sad? hmmmm ima li smisla igrati ako ću ako budem sreće nešto osvojiti potrošiti duplu vrijednost poklona samo da dođem do njega?
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.