Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prekrasno. Samo mi se ne sviđa što se osvojeni paketi moraju preuzimat u Zg. Mogla je Zdrava Krava slati i poštom pakete ukoliko dobitnik nije iz Zagreba
Bok,
samo jedan komentar na obrazac... ako se ne odabere (jer se zaboravi) nijedna nagrada, obrazac se svejedno zaprimi...to bi vaš IT trebao promijeniti s obzirom da je polje označeno zvijezdicom...
Inače ste super :*
hmmm do ove nagradne igre uredno su se pokloni dostavljali i dalje od Zagreba....a što sad? hmmmm ima li smisla igrati ako ću ako budem sreće nešto osvojiti potrošiti duplu vrijednost poklona samo da dođem do njega?
Pozdrav ekipi Zdrave krave!Odlični ste,uvijek nas iznenadite nečim lijepim,a tek koliko korisnih savjeta,članaka.Ova nagradna igra je super,nadam se nekoj nagradi...a joooj....kak bi to bilo lijepo!
Dragi moji,
ako ne živite u Zagrebačkoj županiji svoju nagradu ćete dobiti putem pošte,
a biti ćete na vrijeme obaviješteni telefonski ili e-mailom.
Pozdrav od Zdrave Krave!
Znala sam da je nesporazum bio u pitanju!!!!!! A sad još samo da i osvojim nešto od ovih super nagrada!!!!!!!!!! Sretno svima i hvala Zdravoj kravi!!!!!!!!!!!!
Velika nagradna igra: Tvoj Zeleni Božić
Komentari 29
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.