Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ma divni ste, baš ste me obradovali. Želim vam sretan i veseo Dan žena !!!! Šaljem vam i pusu............ Voli vas Branka..........
…prikaži još!......
Voli vas Branka..........
Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata digital d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.
Da li to znači da ne šaljete poštom??? A ja tako marljivo igram... :-((((
"Dobitnike ćemo mailom obavijestiti o dobitku, a onima s prebivalištem izvan Zagrebačke županije nagrade će biti dostavljene na kućnu adresu."
Šalju. :)
Gel za kosu je moja svakodnevica,"wet look"je san snova :),ne lepljiv,ne masti kosu.Svi Biopha proizvodi su prirodni i nisu testirani na životinjama,to me jako veseli :)
40 nagrada za Dan žena
Komentari 23
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.