Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Super su nagrade,ovo Nuxe ulje si priželjkujem svako ljeto,jučer sam ga opet škicala u ljekarni ali je skupo,prijavila sam se za njega. Biomedis losion za sunčanje imam i od njega dobim takvu prekrasnu boju a i koža je mekana.Vrijeme da
…prikaži još! i ja nešto dobim od Zdrave krave:-), sretno svima!
I meni su odlične nagrade..nadam se somatoline, uff :)))..nego, da pitam ako netko zna...ja sam se sad tek registrirala, a prije toga sam ispunjavala puuuno puta ovo za nagradu igru? je li to nema veze jedno s drugim?nije bitno ako
…prikaži još! nisam bila registrirana? hvala :)
Velika nagradna igra: Sunce na dar
Komentari 43
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.