Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
jasno mi je da se nekoga tko ima endogeni uzrok za bilo što, pa tako i za depresiju, treba liječiti antidepresivima. ali ne slažem se da one koji nemaju endogeni uzrok treba liječiti razgovorima... tu je psihijatrija i psihologija pogriješila
…prikaži još!a u filozofiji života. ljudi nemaju pravi smisao života i žive rutinski, nisu oprostili susjedu, svađaju se s obitelji, nemaju ispravne kriterije, bog im je novac ili slava, a ne Bog i tu nastaju depresije.
To se rješava predajući život Bogu, a ne razgovorom s bilo kim, a najmanje psihijatrom!
lijecim se od depresije nesto vise od godinu dana, iako imam osjecaj da ju oduvijek imam (21 god imam). cesto mislim da sam samo lijena, godinama su me roditelji, i ja sama sebe, tako opisivali, ali osjecam se uzasno lose
…prikaži još! kad se ne uspijem ustati iz kreveta ili otici na faks. a opet, uvijek se pitam kako drugi mogu normalno obavljati sve, a meni toliko treba da se pokrenem, mozda se samo izvlacim na tu depresiju i lazem sama sebi da bih se bolje osjecala?
medjutim, nedavno sam zaboravila uzimati lijekove nekoliko dana i bilo je katastrofa. tada sam shvatila koliko mi znace, ovaj antidepresiv mi ne odgovara potpuno i vjerojatno cemo ga mijenjati, ali ipak mi cini zivot laksim, cini da mogu prezivljavati dan za danom i relativno normalno funkcionirati.
ORBANICA! Najbolja psihijatrica na svijetu! Ja promijenila,4,5 prije negoli dosla k njoj. Izvukla me iz teske depresije. Pomoc lijekova, ali i pomocu terapije i njene super vesele osobnosti!!!!!
Utjecaj karaktera na depresiju
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.