Komentari 14

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Jasminka49
    Ja vec dvije godine ne jedem bijeli secer.Iskljucivo koristim STEVIU.Prve godine nisam bila u mogucnosti u Holandiji je nabaviti,tako da sam to morala ciniti iz Belgije alinije mi zao ni truda niti novca.Svakome bi taj secer preporucila. Bijelo brasno isto …prikaži još!
  • Default avatar -
    jednababaroga
    Ja steviju koristim u kavi i caju i super mi je, al nikako da pocnem koristiti u kolacima jer se bojim da necu uspit odredit koliko stevije stavit, i ocu li uopce dobiti tijestu/kremu gustoce kakva bi trebala bit
  • Default avatar -
    trnje
    sviđa mi se ovo.svaka promjena životnih navika na bolje je dobrodošla.
  • Default avatar -
    tajo
    SUPER SAMO DA JOŠ I NEŠTO OSVOJIM
    indica
    Odluke o nekoj promjeni mi se već davno vrte u glavi.Sve su vezane za neki zdrav način života, tako ću početi od onoga čime se hranim....
  • Default avatar -
    baarbyka
    Gdje se može kupiti sadnice stevije? Kakva su vaša iskustva s uzgojem? Hvala!
  • Default avatar -
    sanja44
    i kod nas se prije par mjeseci udomaćila stevija za kavu i čaj, ali isto kao i ostale cure nikako da krenem na sljedeći korak. Na proljeće ju planiram kupiti i posaditi u vrt, pa sama sušiti listiće - da …prikaži još!
  • Default avatar -
    sanapj
    ja sam vec na neki nacin zapocela zivjeti zivot bez bijelog secera, ali ne u potpunosti, tako da ce mi savjeti dobro doci. takodje na gluten free dijeti sam upoznala jedan novi zivot, cinjenica je da ne primjenjujem gluten free …prikaži još!
  • Default avatar -
    dklikic
    well done
  • Default avatar -
    Pepeljugica
    Zaista korisna igra.
  • Default avatar -
    goga80ovan
    Bijeli šećer ne konzumiram već jako dugo. Sve napitke zaslađujem sa umjetnim zaslađivačem u tableticama. Ili koristim za jela koje konzumiram prirodni med.
    su777
    ja definitivno želim se poćeti zdravo hraniti neosjećam se dobro od nove godine se osjećam napuhano i nelagodno voljela bih izbacit bijeli šećer i poćeti koristiti SteSweet stevije, zdrave i prirodne alternative šećeru
  • Default avatar -
    sybila
    Krajem prošle godinesam lagano počela zamijenjivati bijeli šećer sa stevijom, sad na početku i suprug i ja sve napitke sladimo stevijom, a slijedeći korak su kolači :-). Izazov je stvarno odličan!
  • Default avatar -
    Dexion
    kao da sam se drogirala sa secerom...zar sam jedina koja drhti?
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.