U novu godinu bez bijelog šećera!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    trnje
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

sviđa mi se ovo.svaka promjena životnih navika na bolje je dobrodošla.

• Default avatar -
    Pepeljugica

Zaista korisna igra.

• Default avatar -
    dklikic

well done

• Default avatar -
    tajo

SUPER SAMO DA JOŠ I NEŠTO OSVOJIM

• Default avatar -
    Dexion

kao da sam se drogirala sa secerom...zar sam jedina koja drhti?

• Default avatar -
    sanapj

ja sam vec na neki nacin zapocela zivjeti zivot bez bijelog secera, ali ne u potpunosti, tako da ce mi savjeti dobro doci.
    takodje na gluten free dijeti sam upoznala jedan novi zivot, cinjenica je da ne primjenjujem gluten free dijetu u potpunosti kao sto nazalost moraju oboljeli od celijakije, dakle nije da bas ne pojedem nista sa glutenom ili da obracam paznju ima li glutena u tragovima i slicno, ali 3 mjeseca jedem bezglutenski hljeb (koji sama spravljam), tjesteninu, domace bezglutenske njoke, poham sa bezglutenskim brasnom itd i vjerujte da se osjecam super, nedavno sam jedan vikend jela "normalno" bijeli hljeb, cevape u bijeloj lepini, pitu od bijelog brasna itd i vjerujte da sam se osjecala lose, kao da jedem "kamenje", toliko me taj viken hrana "opteretila". Uz to izgubila sam i na kilazi (iako to ja nisam htjela niti trebala ali krvna slika i proteinogram su mi super)

• Default avatar -
    Jasminka49

Ja vec dvije godine ne jedem bijeli secer.Iskljucivo koristim STEVIU.Prve godine nisam bila u mogucnosti u Holandiji je nabaviti,tako da sam to morala ciniti iz Belgije alinije mi zao ni truda niti novca.Svakome bi taj secer preporucila.
    Bijelo brasno isto ne koristim samo,mijesam sa heljdinim,razovnim i zobenim.Ne znam sta je razlog ,ali kad koristim proizvode (cak i koje sama spremim)od iskljucivo bijelog brasna,ja postajem jako troma i samo mi se spava.Jednostavno osjecam se umrtvljeno.

• Default avatar -
    sybila

Krajem prošle godinesam lagano počela zamijenjivati bijeli šećer sa stevijom, sad na početku i suprug i ja sve napitke sladimo stevijom, a slijedeći korak su kolači :-).
    Izazov je stvarno odličan!

• Default avatar -
    jednababaroga

Ja steviju koristim u kavi i caju i super mi je, al nikako da pocnem koristiti u kolacima jer se bojim da necu uspit odredit koliko stevije stavit, i ocu li uopce dobiti tijestu/kremu gustoce kakva bi trebala bit

• Default avatar -
    goga80ovan

Bijeli šećer ne konzumiram već jako dugo. Sve napitke zaslađujem sa umjetnim zaslađivačem u tableticama. Ili koristim za jela koje konzumiram prirodni med.

• Default avatar -
    sanja44

i kod nas se prije par mjeseci udomaćila stevija za kavu i čaj, ali isto kao i ostale cure nikako da krenem na sljedeći korak. Na proljeće ju planiram kupiti i posaditi u vrt, pa sama sušiti listiće - da vidimo kako će funkcionirati ta varijanta :)

• Default avatar -
    baarbyka

Gdje se može kupiti sadnice stevije? Kakva su vaša iskustva s uzgojem? Hvala!

su777

ja definitivno želim se poćeti zdravo hraniti neosjećam se dobro od nove godine se osjećam napuhano i nelagodno voljela bih izbacit bijeli šećer i poćeti koristiti SteSweet stevije, zdrave i prirodne alternative šećeru

indica

Odluke o nekoj promjeni mi se već davno vrte u glavi.Sve su vezane za neki zdrav način života, tako ću početi od onoga čime se hranim....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani