Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Zeleni čaj je zakon! Smanjiti ugljikohidrate (šećer, škrob) i piti zeleni čaj, oolong čaj i kile idu dolje. Skinula sam u mjesec dana 6 kg kada sam se strogo držala prehrane bez UH. Sada nisam više tako stroga, ali trbuha
…prikaži još! nemam, struk mi je naglašen i imam puno više energije nego prije. Limunada bez šećera je odlična, tko može ili s umjetnim šećerom. Meni najbolji i najmirišljaviji čaj oolong s jagodom i goji bobicama, pijem poslije jela jer potiče probavu https://www.cajevi.hr/oolong-wulong/57-guardian-angel.html i bijeli čaj silver needle njega uzimam tamo gdje mi je najpovoljniji jer je dosta skup.
Još nije kasno: Trotjedna bikini dijeta za plažu
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.