Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Postovani!
Kada god se zelim prijaviti za nagradnu igru nakraju mi nedostaju one "Utipkajte dvije riječi s donje slike".Ne znam dal je problem kod mene ili ne.Hvala na odgovoru i ugodan dan Vam zelim!
Super,još kada bih ga osvojila da moj sinko može uživati u voću i povrću na drugačiji finiji način.Ima 5god. i bježi od voća i povrća.Ovo bi bilo idealno za njega.
Iskreno, ne znam zašto, ali meni se baš i ne sviđa ovaj smoothie maker, ali zato se je moja mama zaljubila u njega. Čim ga vidi na reklami, sjedne i zuri u njega kao da joj ništa nije važnije od
…prikaži još! toga. Zato sam se i prijavila da pokušam ostvariti mamin san da ima smoothie maker.
Dobitnici Smoothie Maker paketa!
Komentari 71
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.