Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam 17 godina možda malo čudno sto ovo pišem ,primjećivao sam da u zimskom periodu pa cak i ljetnom gubim dosta kose,brojao sam preko 70 dlaka na dan i to je trajalo al nisam svaki dan se mijenjalo nekad manje
…prikaži još! nekad opet sve zavisi koliko kosu nisam prao ,ako mi je kosa masna 3-4 dana primjetio svaki put kad prođem kroz kosu da mi ostane dlaka u šaci,zimi sam primjetio rast novih dlaka iako mi je kosa nekih 6 cm primjete se nove dlake ali počne me nekad i tjeme da svrbi da se nadovezem na temu,kosa mi je cista dok krene da se masti počne da me svrbi tjeme,nekad znaju i trnci da mi prođu kroz cijeli obim glave kada sam u nugodnoj situaciji ,ali i javljaju se pristići koje istisnem al na jednom mjestu se javio pristic i nikako da mi tu kosa naraste već 3 mjeseca ostala je samo smeđa točka ,a i kosa mi je izrazito tanka ,muško sam ,a i celavost je nekako izražena u obitelji ali nitko nije izgubio kosu prije 40 ,braca mi imaju idealnu kosu dok se ja borim da sačuvan i ovo malo sto je ostalo haha
Prala kosu svaki drugi dan radi masnoce,svrbeza,pristica i ljusketina,radi manjkave prehrane pocela piti omegu3 i nakon dva tjedna odokativno nestali su problemi. Sad perem kosu svaki 5-6 dan s najobicnijim samponom,a nemam ni vjecnih pristica na licu. Sto se tice
…prikaži još! kapsula,cak su bolje one jeftinije iz dm-a.
Tableta protiv akni - http://nplink.net/qkMyRR4N
Uvijek ću preporučiti Nonacne svim mojim prijateljima. To je jednostavno najučinkovitiji proizvod protiv akni koji sam isprobala.
Svrbež i prištići na vlasištu, dermatologinje navode česte uzroke
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.