Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Odličan članak! No, mislila sam da redoviti piling zapravo čini da koži pomažemo maknuti mrtve stanice, te to dovodi do njenog bržeg obnavljanja te manje bora. Pretpostavljam da blagi prirodni piling jednom na dva tijedna i neće napraviti veliku štetu?
sad će još ispasti da piling nije dobar? A godinama slušamo i čitamo o tome kako je koristan, na svojoj koži sam se u to uvjerila, naravno da ne treba pretjerivati, ali niste ponudili nikakvu soluciju i alternativu stvarima iz
…prikaži još! prvog djela teksta osim Dr.Hauschka preparata. Nevjerovatno da je baš to čudesni lijek. Nemojte se ljutiti, volim inače jako vašu stranicu i svako malo sam tu, ali razljutim se kad dođem do kraja ovakvih članaka i skužim da je sve skupa uvaljivanje nekog proizvoda... Portal vašeg kalibra bi trebao nuditi i alternativne i zdrave prirodne načine njege a ne reklame.
Što kada masna koža zateže?
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.