Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
dobivaju samo oni kojima to uopce nije potrebno i oni koji imaju novaca!!!sirotinje nece nista dobiti svaku nagradnu igru koju sam igrala nikada nisam nista dobila a igrala sam po 1000 puta :( nije stvaro fer.al nema veze bar znam
…prikaži još! za ubuduce..igrala sam svaki dan i moje prijateljice i moja obitelj isto tako.bas sam razocarana kad mislis da ces bar nesto dobiti i probudis se i vidis da te nema na listi dobitnika!bar da sam cokoladu dobila eto vjerujete mi da bi i sa tim bila sretna..nego nikad nista!ako netko igra te nagradne igre onda sam to ja svaki dan igram nesto a nikada ne dobijem nista.
a znam Tammy5 nego sam malo ljuta pa sam svasta napisala ;)i kao sta kaze Nina0407 da je svaki dan igrala po sto puta i da nije izvucena to i mene cudi :)ali dobro sta je tu je ;) i
…prikaži još! vama svima isto zelim SRETAN BOŽIĆ I NOVU 2012 GODINU i vise srece u nagradnim igrama .)kad ovaj put nismo imali srece mozda cemo drugi put ili 1000 put ;) he-he :)
hvala na osvojenom paketu Alpro soja proizvoda :) nijedna druga nagrada me ne bi razveselila kao ova..... Sretan Vam i blagoslovljen Božić , a u novoj godini Vam želim što više ovakvih "zelenih" akcija...
vidim da su neki već dobili svoje nagrade,ja sam osvojila noćenje u hotelu Bristol,ali nisam još dobila nikakvu obavijest o preuzimanju nagrade?nestrpliva sam...
Nemojte se uvrijediti ali eto,ocito ipak niste imale srece.ja sam u cijelo vrijeme igre mozda 10 prijava poslala ali sam dobila jednu od nagradi.Ne mogu reci da sam bogata jer i na to se pozivate,honorarac sam i zamjena.Nisam ni sirotinja
…prikaži još! jer me okruzuje ljubav i jer ima ljudi kojima je puno gore.Hvala zdravoj kravi na nagradi,to mi je nakon 2mj u bolnici bila jedna od rijetkih lijepih vijesti ovih dana i doista me razveselila ali evo,ako netko jos smatra da ju je zasluzio vise od mene i da je sve namjesteno,voljna sam je prepustiti drugima.Svima Vam zelim vise srece u drugim nagradnim igrama i ne trosite vrijeme na zavist i ljutnju!
Sretni dobitnici igre Zeleni Božić su...
Komentari 24
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.