Čestitke sretnim dobitnicima, a sama bih bila sretnija da sam i ja nešto dobila! :)
dobivaju samo oni kojima to uopce nije potrebno i oni koji imaju novaca!!!sirotinje nece nista dobiti svaku nagradnu igru koju sam igrala nikada nisam nista dobila a igrala sam po 1000 puta :( nije stvaro fer.al nema veze bar znam za ubuduce..igrala sam svaki dan i moje prijateljice i moja obitelj isto tako.bas sam razocarana kad mislis da ces bar nesto dobiti i probudis se i vidis da te nema na listi dobitnika!bar da sam cokoladu dobila eto vjerujete mi da bi i sa tim bila sretna..nego nikad nista!ako netko igra te nagradne igre onda sam to ja svaki dan igram nesto a nikada ne dobijem nista.
čestitam dobitnicima,ali mi zdrava krava očito nije naklonjena. neću slagati ako kažem da sam poslala svaki dan na stotine prijava. ne vjerujem jednostavno da nisam izvučena
eh,:( ni nitko od mojih nije dobio., a tolikooooo prijava svaki dan., al sta je tu je... ČESTITKE SVIM SRETNIM DOBITNICIMA., SVIMA SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ, UGODNI BLAGDANI!!!
p.s. malakitty., slažem se sa tobom, uglavno u svim nagradnim igrama je tako.,. većina ih je.,
a znam Tammy5 nego sam malo ljuta pa sam svasta napisala ;)i kao sta kaze Nina0407 da je svaki dan igrala po sto puta i da nije izvucena to i mene cudi :)ali dobro sta je tu je ;) i vama svima isto zelim SRETAN BOŽIĆ I NOVU 2012 GODINU i vise srece u nagradnim igrama .)kad ovaj put nismo imali srece mozda cemo drugi put ili 1000 put ;) he-he :)
hvala Vam ,ja sam među dobitnicima i to samo par prijava :)))))))))
Hvala na osvojenoj nagradi,osvojila sam noćenje u Ooatiji,juuupi....:))
hvala na osvojenom paketu Alpro soja proizvoda :) nijedna druga nagrada me ne bi razveselila kao ova..... Sretan Vam i blagoslovljen Božić , a u novoj godini Vam želim što više ovakvih "zelenih" akcija...
Hvala, jako sam sretna! Čestit vam i blagoslovljen Božić i uspješna Nova 2012!!!
Puno vam hvala! Želim Vam sretan Božić...s puno ljubavi i radosti, te uspješnu i bolju novu 2012 godinu! :)
Hvala Vam puno na nagradi. Nagradu sam danas preuzela i uljepsali ste mi ovaj hladan dan. pozzdrav. I sretan Bozic i sve najbolje zelim....
Zahvaljujem se na nagradi!vec je danas stigla!kao zakasnjeli bozicni poklon:)sretan Bozic i vama!!
Nemojte se uvrijediti ali eto,ocito ipak niste imale srece.ja sam u cijelo vrijeme igre mozda 10 prijava poslala ali sam dobila jednu od nagradi.Ne mogu reci da sam bogata jer i na to se pozivate,honorarac sam i zamjena.Nisam ni sirotinja jer me okruzuje ljubav i jer ima ljudi kojima je puno gore.Hvala zdravoj kravi na nagradi,to mi je nakon 2mj u bolnici bila jedna od rijetkih lijepih vijesti ovih dana i doista me razveselila ali evo,ako netko jos smatra da ju je zasluzio vise od mene i da je sve namjesteno,voljna sam je prepustiti drugima.Svima Vam zelim vise srece u drugim nagradnim igrama i ne trosite vrijeme na zavist i ljutnju!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji