Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ajoj, sad vidim neki propusten poziv.. ne znam dal je u vezi ove igre, ako je na nadam se da ćete nas opet kontaktirati ukoliko nas ne uspijete dobiti iz prve.. iako adresu već imate =)
Najiskrenije čestitke i od Zdrave Krave svim sretnim dobitnicama, a vama koje ste imale malo manje sreće ovaj put, želimo više sreće sljedeći put :) Samo bih napomenula da će sve dobitnice biti kontaktirane do kraja sutrašnjeg dana kako bismo
…prikaži još!smo dogovorile još neke detalje oko primopredaje poklona, u kojima ćete, nadamo se, stvarno uživati!
Šaljemo vam puno zdravih pozdrava i čujemo se sutra :)
Pozdrav! Ja sam osvojila nagradu relax body masažu, ali nitko me još nije kontaktirao o preuzimanju nagrade. Može li mi netko reći kakva je procedura? Hvala!
Drage Onora i Betamateja, žao mi je što do sada niste još kontaktirane, ali ne brinite se ništa, kroz jedan ili dva dana ćete sigurno primiti poziv iz centra ili salona u kojem ste osvojile vašu nagradu kako biste se
…prikaži još! dogovorile oko termina.
Draga Marijana73, ispričavamo se što još niste kontaktirani, ali upravo sam dobila informaciju da smo Vas i mi i djelatnice iz Body Creator centra pokušale u nekoliko navrata dobiti na telefon, no nažalost bezuspješno. Nadam se da nije problem ako
…prikaži još! Vas zamolim da Vi nazovete nas na broj 01 6069 684 bilo kada od ponedjeljka do petka između 9 i 17 sati kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade.
Poštovani, ljiepo Vas molim za informaciju zašto me do danas nitko nije kontaktirao u vezi nagrade koju sam dobila u 3. mj.- anticelulitna TUMO terapija? Naime, sasvim slučajno sam došla do popisa dobitnika... Moj kontakt broj telefona je 091/5436191 Lijep
…prikaži još!ep pozdrav,
Kristina
na žalost, ništa - al čestitke svim ženama koje su nešto osvojile :)))
bilo bi lijepo barem nešto osvojit, ali ja ne dobijem niti one mailove kad se dijele nekakve nagrade hehe :) svejedno, svaka čast zdravoj kravi na ovolikim nagradama :))
Sretne dobitnice su...
Komentari 16
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.