Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
mozes li ti dati plan tih vjezbi, ja uvijek vjezbam sve moguce, al uvijek mi ostane stomak i bokovi, a sve ostalo je ok, a to me strasno nervira :/ a sad jos i ovo nije dobro :s plss! :D
dOBRO AJD da je i to tako, mene zanima za koliko se vide rezultati? .... nemam nesta veliki trbuh ali tu i tamo mi se napuse i bude bas salat he,pa me zanimaju neke vjezbe koje brzo pokazuju rezultate u
…prikaži još! roku 10-15 dana,a ne ono sto moras vjezbati 3mj..vec ce mi proci i ljeto i more
Rad na ravnom trbuhu (nakon sto smo ga vec dobili na zalost) je dugotrajan i naporan. Treba promijeniti prehranu, nauciti disati i vjezbati skoro svaki dan . Za ravan trbuh najbolje su vjezbe Pilates i naravno yoga koja bi trebala
…prikaži još! postati stylingom zivota. Meni je trebalo oko godinu dana da dobijem ravan trbuh s ljepim misicima. Svaki dan vjezbam nesto (pilates, yoga, kardio, spinning, dizanje utega) . Jedan dan u tjednu ne vjezbam. Dakle, kako god okrenemo bez vjezbe i zdrave prehrane nema ljepog trbuha. Da i puno smijeha!!!
I jos nesto - samo kad spavamo opustamo trbusne misice.
moje iskustvo je pokazalo da 2 puta tjedno power platea, ako ste u mogućnost prvenstveno financijski, daje odlične rezultate...osim vidnog poboljšanja na predjelu trbuha, otišao je i celulit polako...a sve u dogovoru sa trenerom ovisno o tome što želite postići... :-)
za ravan trbuh ne trebaju nikakve posebne i skupe sprave i ne znam kakvi tretmani.... redovito vježbanje kao što netko dolje kaže svaki dan i pripaziti kaj se jede ..... ako sada počneš do slijedećeg ljeta možeš imati pločice ;)
SOS vježbe za ravan trbuh
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.