Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
dOBRO AJD da je i to tako, mene zanima za koliko se vide rezultati? .... nemam nesta veliki trbuh ali tu i tamo mi se napuse i bude bas salat he,pa me zanimaju neke vjezbe koje brzo pokazuju rezultate u
…prikaži još! roku 10-15 dana,a ne ono sto moras vjezbati 3mj..vec ce mi proci i ljeto i more
za ravan trbuh ne trebaju nikakve posebne i skupe sprave i ne znam kakvi tretmani.... redovito vježbanje kao što netko dolje kaže svaki dan i pripaziti kaj se jede ..... ako sada počneš do slijedećeg ljeta možeš imati pločice ;)
mozes li ti dati plan tih vjezbi, ja uvijek vjezbam sve moguce, al uvijek mi ostane stomak i bokovi, a sve ostalo je ok, a to me strasno nervira :/ a sad jos i ovo nije dobro :s plss! :D
moje iskustvo je pokazalo da 2 puta tjedno power platea, ako ste u mogućnost prvenstveno financijski, daje odlične rezultate...osim vidnog poboljšanja na predjelu trbuha, otišao je i celulit polako...a sve u dogovoru sa trenerom ovisno o tome što želite postići... :-)
Rad na ravnom trbuhu (nakon sto smo ga vec dobili na zalost) je dugotrajan i naporan. Treba promijeniti prehranu, nauciti disati i vjezbati skoro svaki dan . Za ravan trbuh najbolje su vjezbe Pilates i naravno yoga koja bi trebala
…prikaži još! postati stylingom zivota. Meni je trebalo oko godinu dana da dobijem ravan trbuh s ljepim misicima. Svaki dan vjezbam nesto (pilates, yoga, kardio, spinning, dizanje utega) . Jedan dan u tjednu ne vjezbam. Dakle, kako god okrenemo bez vjezbe i zdrave prehrane nema ljepog trbuha. Da i puno smijeha!!!
I jos nesto - samo kad spavamo opustamo trbusne misice.
SOS vježbe za ravan trbuh
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.