SOS vježbe za ravan trbuh

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    jeger
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:53

S vi mi dobro znamo da se ravan trbuh ne dobiva rađenjem trbusnjaka vec izvođenjem kardio vjezbi. Los clanak, jako los!

• Default avatar -
    nadjolina

mozes li ti dati plan tih vjezbi, ja uvijek vjezbam sve moguce, al uvijek mi ostane stomak i bokovi, a sve ostalo je ok, a to me strasno nervira :/ a sad jos i ovo nije dobro :s plss! :D

• Default avatar -
    Sanja1B

dOBRO AJD da je i to tako, mene zanima za koliko se vide rezultati? .... nemam nesta veliki trbuh ali tu i tamo mi se napuse i bude bas salat he,pa me zanimaju neke vjezbe koje brzo pokazuju rezultate u roku 10-15 dana,a ne ono sto moras vjezbati 3mj..vec ce mi proci i ljeto i more

• Default avatar -
    AZIZAH

Rad na ravnom trbuhu (nakon sto smo ga vec dobili na zalost) je dugotrajan i naporan. Treba promijeniti prehranu, nauciti disati i vjezbati skoro svaki dan . Za ravan trbuh najbolje su vjezbe Pilates i naravno yoga koja bi trebala postati stylingom zivota. Meni je trebalo oko godinu dana da dobijem ravan trbuh s ljepim misicima. Svaki dan vjezbam nesto (pilates, yoga, kardio, spinning, dizanje utega) . Jedan dan u tjednu ne vjezbam. Dakle, kako god okrenemo bez vjezbe i zdrave prehrane nema ljepog trbuha. Da i puno smijeha!!!
    I jos nesto - samo kad spavamo opustamo trbusne misice.

sanjin003

e sanja,sanja,nema tu ekspres rješenja,onda bi svi imali ravne trbuhe i pločice,a ne škembice :)

• Default avatar -
    anakrisla
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

moje iskustvo je pokazalo da 2 puta tjedno power platea, ako ste u mogućnost prvenstveno financijski, daje odlične rezultate...osim vidnog poboljšanja na predjelu trbuha, otišao je i celulit polako...a sve u dogovoru sa trenerom ovisno o tome što želite postići... :-)

• Default avatar -
    labica

za ravan trbuh ne trebaju nikakve posebne i skupe sprave i ne znam kakvi tretmani.... redovito vježbanje kao što netko dolje kaže svaki dan i pripaziti kaj se jede ..... ako sada počneš do slijedećeg ljeta možeš imati pločice ;)

• Default avatar -
    lakela

znam da ipak treba nešto poduzeti samo neznam koji je najbolji način doći do rezultata

• Default avatar -
    labica

lakela, najbolji način za doći do rezultata je početi vježbati ;)
    od sutra, danas je već prekasno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani