Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
predivan članak, hvala na njemu. prošli tjedan sam bila u Zagrebu samo da uživam u bijelom pokrivaču, uz zaranjanje u blagdansku atmosferu koje zbog ukrasa, adventskog šatora i raznih štandova u našem glavnom gradu ne fali. tog sam dana s
…prikaži još! mužem najviše vremena provela u parku Maksimir, stopili smo se s bijelom idilom i bogatstvom tišine na koju smo naišli, te se puna srca i nasmijanih lica vratili kući. :)
Prekrasan članak gospođo Jadranka!Potpuno se slažem s Vama,snijeg,ta predivna bjelina i tišina donose mir,nekakvu svečanost,spokoj.Obožavam gledati pahulje dok padaju,onako tiho,nježno se polažu na zemlju i slažu bijeli pokrivač. A također mislim da slučajnost ne postoji već sve što se dagađa
…prikaži još!a oko nas,nama,drugi ljudima,sve ima svoje značenje i neki smisao,sve je povezano i događa se s nekim razlogom.Samo treba širom otvoriti oči i promatrati što se to događa oko nas i protumačiti znakove!Eto,i sama sam iskusila da se tako puno "slučajnosti" može poklopiti i tad vidiš neke stvari za koje nikad nisi ni mislio da postoje niti se mogu dogoditi.
Gledati širom otvorenih očiju,otvorenog srca i duše tada VIDIŠ!
Ali da se ja vratim na snijeg!Pošto sam rođena u pola zime,kao da mi se sama nametnula ljubav prema zimi,tišini,bjelini,dakako to ne znači da ne volim proljeće,ljeto,jesen,svako vrijeme ima svoje čari i ljepotu,boje čine život ljepšim,ljubav prema drugim ljudima čini život,ali čista bjelina je ipak ono nešto posebno.Lijep pozdrav svim članovima Zdrave Krave!
Snijeg je više od bjeline
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.